Papp Csilla

12 mágikus éjszaka - december 30.-31.

12 mágikus éjszaka - december 30.-31.
12 mágikus éjszaka - december 30.-31.

7. MÁGIKUS ÉJSZAKA: december 30 éjféltől december 31 éjfélig♋️

A hetedik mágikus éjszakához ( naphoz ) tartozó hónap a JÚLIUS, a hozzárendelt csillagjegy a RÁK ( az "érzelmi erő" ), eleme a VÍZ, témája pedig az új évre való tudatos felkészülés, az átmenet tudatos megélése. Most a következő kérdéseken érdemes elgondolkodnod:

- Mire emlékszel az elmúlt év júliusából, amikor a nyár még javában tombolt ? Mi foglalkoztatott akkor ? Élvezted-e a nyári pillanatokat ?
Találkoztál-e azóta új dolgokkal az életedben ? Emlékszel-e arra, hogy milyen volt a találkozás ( félelmet keltő vagy örömteli, inspiráló ) ?
Hogyan éled meg általában a változásokat, az új dolgokkal való találkozásokat az életedben ? Kíváncsi vagy-e, vagy izgatott, vagy inkább félsz és visszahúzódsz ? Változik-e ez a "működési mód" esetleg életterületenként, szituációnként ? Mennyire vagy ennek tudatában ?
Mire vágysz az új évben ? Itt elsősorban érzelmeken és szellemi minőségeken érdemes elgondolkodnod. Ha van kedved le is írhatod őket. Pl. önbizalom, életszeretet, vidámság 

Szerző: Papp Csilla

rituáléévrendezés

Kapcsolódó termékek

További blog bejegyzéseink

12 mágikus éjszaka - december 31.- január 1.

8. MÁGIKUS ÉJSZAKA: december 31 éjféltől január 1 éjfélig♌️

A nyolcadik mágikus éjszaka maga az átmenet, az új év kezdete, a hozzátartozó hónap az AUGUSZTUS, a hozzárendelt csillagjegy az OROSZLÁN ( a "teremtő erő" ), eleme a TŰZ, témája pedig egyrészt az átmenet tudatos megélése, másrészről pedig a világban való megnyilvánulásunk. Most a következő kérdéseken érdemes elgondolkodnod:

Hogyan élted meg az elmúlt augusztust ? Mire emlékszel spontán ? Voltál-e nyaralni, élvezted-e a napsütést ? Feltöltődtél-e energiával ?
Milyen érzések jönnek fel benned az új év kezdetével kapcsolatban ? Lendületesnek, energikusnak vagy inkább lassúnak és nehézkesnek találod az átmenetet ? Bármi is jött föl, bárhogyan is érzel, fogadd el ! Egyszerűen csak tudatosítsd magadban, hogy igen, így érzek.
Következő lépésként gondolkodj el azon, hogy jó ez így neked, vagy jövőre másképp szeretnéd megélni ?
Hogyan nyilvánulsz meg a világban ? Tudod-e hitelesen képviselni azt, amiben hiszel ? Önbizalommal teli és sugárzó vagy-e életed minden területén ? Ha nem, akkor mely terület vár még gyógyításra ?
Milyen érzés tölt el, ha a terveid megvalósulására gondolsz az új évben ? Lelkesedő és örömteli vagy-e, vagy szinte már természetesnek veszed, hogy manifesztálódnak ? Vagy el sem tudod képzelni ?

Ehhez a témához / minőséghez jól illik füstölőanyagként a gyönyörű aranysárga MAYDI TÖMJÉN és az ARANYKOPÁL. Mindkettő a benned lévő NAP minőséget erősíti és támogatja.

Gyakorlat / rituálé: 
Miközben valamelyik fent említett anyagot felteszed füstölni, képzeld el, hogy lényed középpontjából aranysárga fény árad ki, mely átjár majd körbevesz téged. Érezd, hogy sugárzóan lelkes és erős vagy. Bármit képes vagy megvalósítani, és meg is teszed !
Így legyen, Áldás❤️

Szerző: Papp Csilla

12 mágikus éjszaka - december 25.-26.

2. MÁGIKUS ÉJSZAKA: december 25 éjféltől december 26 éjfélig♒️

A második mágikus éjszakához tartozó hónap a FEBRUÁR, a hozzárendelt csillagjegy a VÍZÖNTŐ ( a "reformáló erő" ), eleme a LEVEGŐ, a témája pedig a FELSŐ ÉN-nel ( Isteni Énünkkel ), a belső/felső vezettetésünkkel való kapcsolat. Az előző nap tehát a FÖLD-el való kapcsolatról szólt ( füstölőanyaga a MIRHA volt ! ), a mai pedig az ÉG-el, vagy ÉGI-vel. Most a következő kérdéseken érdemes elgondolkodnod:

-mi történt veled ebben az évben februárban, hogyan élted meg a tél végét ? Tudtál-e örülni a farsangnak ?
-milyen inspirációkat kaptál erre az évre vonatkozóan, kaptál-e egyáltalán ? ( Megj: inspiráció az az üzenet, mely Felső Éntől / Belső bölcs részünkből jön, "kikerülve" az egót, a tudatos részt, de a tudatalattit is, ami meg jórészt emlék )
-tudod-e, milyen szellemi értékek fontosak a számodra ? Ezeket hogyan tudod harmóniába hozni a mindennapok tevékenységeivel ( munkában, magánéletben, szabadidőben ) ?
-milyen a Felső Éneddel / Isteni Éneddel ( szellemi vezettetéseddel ) való kapcsolat ? Mennyire hallgatsz a megérzéseidre, mennyi inspirációt kapsz ?
- Hogyan tudnád ezt a kapcsolatot az új évben erősíteni ? Megj: a leggyakrabban a meditációt használják erre, de itt ne csak a "klasszikus" ülő meditációra gondolj ! Találd meg, hogy TÉGED mi visz befelé középre / felfelé, lehet ez kertészkedés, horgászat, futás, éneklés, tánc, zenélés, festés, légzőgyakorlat, főzés, de akár még a vasalás is ! Olyan tevékenységet keress ( ha nem megy az ülő meditáció - amivel sokan vannak így ), amibe bele tudsz feledkezni és örömet okoz.

TIPP: ezt a tematikát csodálatosan támogatja a TÖMJÉN füstölése, hiszen segít kapcsolatba kerülni Felső Éneddel.

Gyakorlat: Csinálj ma valami olyat, melyben el tudsz merülni, belefeledkezel és örömet okoz ! Érezd, ahogy téren és időn kívül kerülsz, és tudd, hogy a szükséges inspirációk megjönnek közben
Áldás❤️

Szerző: Papp Csilla

12 mágikus éjszaka - december 24.-25.

1. MÁGIKUS ÉJSZAKA: december 24 éjféltől december 25 éjfélig♑️

Az első mágikus éjszaka hónapja a JANUÁR, a hozzárendelt csillagjegy a BAK, eleme a FÖLD, a témája pedig az alapok, a földelés, a gyökerek. A következő kérdéseken érdemes elgondolkodnod:


  • mi történt veled ebben az évben januárban, hogyan kezdted ezt az évet, van-e benned bármilyen rossz érzés ezzel kapcsolatban ?
  • milyen témánál / életterületen érzed magad megrekedve, leragadva ( mintha földbe gyökerezett volna a lábad ?
  • milyen régi minták ismétlődnek az életedben, melyek már nem segítik az előrehaladásodat ?

  • milyenek a családi gyökereid, kapcsolataid ? Mit tudsz egyáltalán az őseidről ? Kell-e valakivel megbékélned ?
  • mit tervezel az új év januárjára ? Hogyan és kivel induljon az új év ?

Ehhez a témához kapcsolódó füstölőanyag a MIRHA.

Rövid gyakorlatok - rituálék:

ha tudsz, menj el sétálni és keress egy fát, amelyik a legjobban tetszik, pihenj meg a tövében, öleld át, töltekezz az energiájából. Az, hogy melyik fa szólít meg és miért, egy külön posztot igényelne
keress egy egy szép fotót egy fáról, melynek hatalmas egészséges gyökerei, erős törzse és csodálatos lombkoronája van. Gyújts gyertyát az őseidért, adj hálát, hogy oda születtél ahova, és próbálj meg elengedni minden negatív energiát családi kapcsolataidból. Ebben segíthet egy rövid vizualizáció, melynek keretében elképzeled, hogy te vagy az az egészséges fa a képen, vastag, erős, gyökerekkel kapaszkodsz a földbe, és mindent aranyló fény borít be.
Így legyen. Áldás.❤️

Szerző: Papp Csilla

Hozzászólások