Blog címkék: térmegtartás

Ismerkedj meg a régmúlt idők hagyományos alapanyagaival és szertartásaival, melyek egykoron tökéletesen kiegészítettek, megtisztítottak és magaslatokba emeltek testet, lelket és szellemet. Célunk, hogy a mai kor embereként új formában, a füstölőrácsos edény segítségével te is átélhesd őseink rítusait, szertartásait, és megismerhesd a növények és fák gyantáinak áldásos és kiegyensúlyozó hatását a hétköznapokban is.

További blog bejegyzéseink

1 - 1 / 1 bejegyzés

Holisztikus tisztulás - Térmegtartás és védelem

Az energetikailag megtisztított teret közelítsük meg úgy, mint egy új, tiszta lapot. Nincs rajta kosz, gyűrődés, lenyomatok. Eszközeink tárháza pedig elég széles ahhoz ( vagy épp most fog bővülni ), hogy a fehér lapra azt alkossunk, amit csak szeretnénk. Hogy ezt mivel tehetjük? A teljesség igénye nélkül használhatunk kristályokat, ősi szimbólumokat, mandalákat ( ablakmatricától vászonképen át kézzel felfestettig), szobrokat, természetes füstölőkeverékeket stb.

A tértisztítás finomenergetikai szintjeitől indulva, a megtisztított teret az aktuálisan kiválasztott füstölőkeverékkel finomhangolhatjuk illetve folyamatos füstöléssel fenntarthatjuk a megteremtett állapotot. Érdemes Áldás vagy Rendet teremtő füstölőkeverékek egyikével befejezni a tértisztítást. A Rendet teremtő keverékben a szibériai cirbolyafenyőnek ( zengőcédrusnak ) különleges központosító, rendező és rendet teremtő képessége van, a cédrusfája szintén erőt és stabilitást ad, a levendula lelazít, míg a hojari tömjén és a Palo Santo fája a tűz elemével viszi ezeket az energiákat.

Férfi és női minőségek, aktív és passzív, a jin-jang energiák kiegyenlítésére a legmegfelelőbb választás a zsálya és cédrus kettőse.

Mint a füstölés, úgy a megfelelő illóolajak párologtatásával is támogathatjuk a megtisztult tér fenntartását. Térharmonizáláshoz ideális keverék kreálható például a borsmenta, eukaliptusz és citrom illóolajakból. Fontos, mint a füstölőanyagok esetében is, kizárólag természetes készítményt használjunk. Illóolajak között keressünk terápiás minőségű olajakat ( Oshadhi, Doterra)

A tér stabilabb megtartásához használhatunk ásványokat, szelenittel gyógyító fényt, rózsakvarccal feltétel nélküli szeretetet sugározhatunk a térbe. Ha annak érezzük szükségét, hogy otthonunkat védelmezzük, akkor a sungit, füstkvarc vagy fekete turmalin lehet segítségünkre a térben elhelyezve.

Ha a mandalákkal tudsz kapcsolódni, helyezd el azokat ajtón, ablakon matrica formájában, használd a Spirit of OM energetizált ágynemüket vagy ruházatot, melyekben egyesül a szakrális geometria és a féldrágakövek szubtilis energiája. Vászonképként a megfelelő helyiségben elhelyezve (http://gabiglassart.com/karacsonyi-meglepetes-kollekcio-2018/) ezzel invitálva a kívánt minőséget, erőt otthonunkba.

Lakótered tudatos kialakításáról többet megtudhatsz Feng Shui vagy magyar térrendezés témájú írásokból. Itt is, mint a böjtölés kapcsán általában, megjegyezzük, hogy a tisztulás ezen szakaszában is azt alkalmazzuk csak, amihez szívből tudunk kapcsolódni és magunkénak érezzük. Ne azért, mert itt olvastad, vagy a barátnőd azt mondta! Figyelj oda önmagadra, és legyen ez is a Te választásod. Segítséget kérni az erő és bátorság megnyilvánulás, téves azt gondolni, hogy ettől gyengének látszol. Munkára és kiteljesedésre fel!

1 - 1 / 1 bejegyzés