Élet virága ékszerek

Tudj meg többet!

Egyes tanok azt mondják, hogy a réz a fizikai testhez, az ezüst a lélekhez, az aranya a szellemi minőségekhez köthető leginkább, s ezek az anyagok a "jelenlétükkel" tanítanak is minket miként bánjunk magunkkal. 
A rezet rendszeresen ápolni, gondozni kell, úgy mint a fizikai testünket, hogy az ragyogó tiszta maradjon, az ezüstöt csak ritkábban, de kell tisztogatni, akár csak a lelkünket - jót tesz az egészségünknek a meditáció, a kikapcsolódás, az isteni felé emelő alkotás, az aranyat nem kell tisztogatni, ahhoz hogy a fénye meg tudjon mutatkozni - aki arany minőségben él, már túl van a hatalmi harcokon, a birtoklás vágyán, őt minden helyzetben már csak a tiszta szeretet motiválja. 

Az ezüst leginkább a lelki erőkhöz tud kapcsolódni, így ezekkel az ezüstből készült Élet Virága szimbólummal díszített ékszerekkel a lelkünket is tudjuk emeli, fényesíteni mindig mikor viseljük.  ÉLET VIRÁGA szimbólum ősidők óta a legtöbb kultúrában különleges tiszteletnek örvend. Azt tartják róla, hogy az erők harmonizálásának, illetve harmóniába kerülésének, a NAGY EGÉSZ-szel - ISTENnel- SZELLEMmel való egyesülésnek a jelképe és útja.

Rendezés

Élet virága & Élet magja
3D ezüst medál

Élet virága & Élet magja kétoldalú
3D-s medál 19 körrel tökéletesen
harmónikus rezgésű teret hoz létre

15.990 FT

Élet virága ezüst gömb medál

Egyedi Élet virága gömb medál
19 körrel tökéletesen harmónikus
rezgésű teret hoz létre

13.990 FT

Élet virága ezüst gyűrű

925 ezüst ( 4,4 g ) kb. 20 mm Ø, állítható

12.991 FT

Élet virága hosszúkás ezüst gyűrű

Állítható méretű
Élet virága ezüst gyűrű
harmónia, egyensúly

14.990 FT

Élet virága nyaklánc fehér topázzal

Gyönyörű, 45 cm hosszú 5 db 15 mm Ø-ű 
Élet virága szimbólumokkal díszített
ezüst nyaklánc, fehér topáz kövekkel

25.990 FT
Rendelésre
1 - 5 / 5 bejegyzés