Élet virága ékszerek

Tudj meg többet!

Egyes tanok azt mondják, hogy a réz a fizikai testhez, az ezüst a lélekhez, az aranya a szellemi minőségekhez köthető leginkább, s ezek az anyagok a "jelenlétükkel" tanítanak is minket miként bánjunk magunkkal. 
A rezet rendszeresen ápolni, gondozni kell, úgy mint a fizikai testünket, hogy az ragyogó tiszta maradjon, az ezüstöt csak ritkábban, de kell tisztogatni, akár csak a lelkünket - jót tesz az egészségünknek a meditáció, a kikapcsolódás, az isteni felé emelő alkotás, az aranyat nem kell tisztogatni, ahhoz hogy a fénye meg tudjon mutatkozni - aki arany minőségben él, már túl van a hatalmi harcokon, a birtoklás vágyán, őt minden helyzetben már csak a tiszta szeretet motiválja. 

Az ezüst leginkább a lelki erőkhöz tud kapcsolódni, így ezekkel az ezüstből készült Élet Virága szimbólummal díszített ékszerekkel a lelkünket is tudjuk emeli, fényesíteni mindig mikor viseljük.  ÉLET VIRÁGA szimbólum ősidők óta a legtöbb kultúrában különleges tiszteletnek örvend. Azt tartják róla, hogy az erők harmonizálásának, illetve harmóniába kerülésének, a NAGY EGÉSZ-szel - ISTENnel- SZELLEMmel való egyesülésnek a jelképe és útja.

Rendezés

Élet virága ezüst gömb medál

Egyedi Élet virága gömb medál
19 körrel tökéletesen harmónikus
rezgésű teret hoz létre

14.998 FT

Élet virága ezüst gyűrű

925 ezüst ( 4,4 g ) kb. 20 mm Ø, állítható

12.991 FT

Élet virága hosszúkás ezüst gyűrű

Állítható méretű
Élet virága ezüst gyűrű
harmónia, egyensúly

14.998 FT

Élet virága nyaklánc fehér topázzal

Gyönyörű, 45 cm hosszú 5 db 15 mm Ø-ű 
Élet virága szimbólumokkal díszített
ezüst nyaklánc, fehér topáz kövekkel

25.990 FT
Rendelésre
1 - 4 / 4 bejegyzés