Tértisztítás dióhéjban

Tértisztítás dióhéjban

Mit kezdjél a rossz érzéseiddel, közérzeteddel egy vita után!? Hogyan térj vissza önmagadhoz egy megterhelő beszélgetést követően!? Miként szabadulhatsz meg a lakásodban érzékelhető negatív, diszharmonikus energiáktól!?

Minden ember, élőlény, esemény, gondolat, mely saját valóságunkban megjelenik, jelen van, összesűrűsödött energiából keletkezett. Az aura, talán isemrősen cseng, ez a minket körülvevő energiamező. Ugyan így rendelkezik egy energiamezővel kapcsolatunk, otthonunk, irodánk stb. Bármi is történjen velünk mindennapjaink során, az lenyomatot hagy energiarendszerünkön, mely aztán velünk marad, hazavisszük és letesszük, idővel felhalmozódik, és nem értjük mi okozza a "fura" hangulatot, érzetet. Viták, negatív gondolatok, elfojtott mondatok és érzések, versengés, betegség, gyász, rossz hangulat stb., mind olyan tényező, melyet ha érzékelünk, akkor érdemes energetikai tértisztítással egyszerűen,  odafigyelve tisztítani, így oldva, lazítva hatásukat.

Mikor szokás teret tisztítani!? Élethelyzetünk változásakor, legyen az párkapcsolatot, munkahelyet vagy lakhelyet érintő, betegség esetén, de tudatosan heti szinten, karban tartva a teret, is végezhetjük a tértisztítást. Ezen kívül bárkinek ajánlott, aki emberekkel foglalkozik, gyógyít, mozgat, kezel bármilyen terápiával, módszerrel. Valamint nagyforgalmú helyeken is érdemes ezzel a lehetőséggel élve tisztítani a tér morfogenetikus mezejét, valamelyest korlátozva a sokféle helyről érkező hektikus energiákat.

Mit használhatsz, ha otthon szeretnél tértisztítást végezni!? Negatív energiák eltávolításának a legősibb, napjainkban is elterjedt módszere a füstölés. " Menekül, mint ördög a tömjénfüsttől " ismerősen hangzik a népi közmondás?! Az évezredek óta nagy tiszteletben tartott tömjénfa gyantája, perui Palo Santo szent fája és a kaliforniai fehér zsálya mellett választhatunk más, kevésbé felkapott, de ugyanolyan hatékony tisztító hatású növényeket is. A tértisztítás rituális kellékei a növényi kötegek, melyek visszarepítenek minket a régmúlt időkbe. A kényelem jegyében választhatunk egy kész füstölőkeveréket vagy a fentebbi anyagok valamelyikéből készült pálcikát, kúpot vagy zsinórt.

Lakásunk tisztítását támogathatjuk még hanggal, csengettyűvel, hangtállal, mantrával vagy énekkel. Ha pedig nincs lehetőségünk füstölni és hangoskodni, akkor a tértisztító növények illóolajából és idrolátumából készült térparfümökkel tudjuk eltávolítani a negatív, diszharmonikus energiákat.

Az energetikai tértisztítás, mellyel a tér morfogenetikus mezejét tisztítjuk, jóval többet kíván, mint a füstölés, sózás, gyertyagyújtás. Ez egy rituálé, melyet teljes figyelemmel, jelenléttel és szándéknyilvánítással kell végezzünk.