A Spirit of Om szellemisége

A Spirit of Om szellemisége

 

Organikus minőség

Szerves textíliák

Teljesen természetes organikus textíliákat tervezünk, gyártunk és értékesítünk, amelyek tervezése és gyártása abszolút az ÉLET SZERETETE.

Kizárólag a legmagasabb minőségű anyagokat használjuk, mint a kézzel szedett, minősített bio pamut (tanúsított bio, minősített biogazdálkodásból), bambusz viszkóz és tiszta szűz gyapjú. A nyersanyagok gondos kiválasztása, a környezetbarát, fenntartható és szennyezőanyag-mentes gyártási folyamatok, valamint az etikailag és társadalmilag tisztességes feltételek a legfontosabbak számunkra.

Rózsakvarc és egyéb féldrágakövek 

Drágakövek

Csodálatos anyagainkon és egyedi dizájnunkon kívül a textíliába dolgozott mikrofinom drágaköveink is olyan jellegzetessé, értékessé és abszolút egyedivé teszik termékeinket. 
A drágakövek segítenek javítani közérzetünket és az energia áramlását a testben, valamint megtalálni a belső harmóniát.

A rózsakvarc különösen arról ismert, hogy képes harmonizálni a szívritmust és elősegíti a pihentető alvást. Pszichológiai szinten ez a kő erősíti empátiánkat és együttérzésünket.

Bioenergetika

Bioenergetika

Különleges gyártási folyamatunkat, amely a bioenergetika és a Feng Shui elvein alapulnak, már közvetlenül a gyártási folyamat elején alkalmazzuk.

A bioenrgetikai rendezés (finomenergiák szintjén is) után, a drágakövek porítását követően beledolgozzuk azt a bio pamutba. Az alapvető energiával együtt elősegítik a belső harmóniát és ellazulást. Az olyan motívumok, mint az „élet virága” vagy a pozitív megerősítések, energetikailag pozitív hatást fejtenek ki. A színek az Ayurveda típuselmélet szerint finomhangoltak, vagyis szinte mindenkinek megfelelnek.

 

 Európában készült

Gyártás

Társaságunk szíve Németország déli részén dobog, a gyönyörű Allgäuban. A terméktervezés, a műszaki fejlesztés, a gyártásellenőrzés, valamint az értékesítés és a szállítás a központunkban történik.

Textíliáink nagy részét Dél-Európában, az Égei-tengeren állítják elő, ahol kézzel szedett bio pamutunk is nő. További termelő országok Németország és Ausztria.

A termesztés során minden természetes anyagunkra a legmagasabb ökológiai szabványok vonatkoznak. Ez azt jelenti: Mindennemű vegyszer használata tilos. Tehát sem gyomirtó vagy peszticidek ( növényvédő szerek) a termesztésben, sem króm, nehézfémek és formaldehid a ruhák festésében. 
Csak tanúsított, nem mérgező és környezetbarát vízbázisú festékeket használunk.

Cégünk GOTS vagy organikus tanúsítvánnyal rendelkezik. Emellett figyelünk a harmóniára és a pozitív energiára a teljes gyártási folyamat során, ezért nagyon fontosak számunkra a tisztességes munkahelyek és a nyomás nélküli munkafolyamatok.


Hosszú élettartam

 LongLife divat

Kiváló minőségű organikus ruházatunkkal anyagilag és fogalmilag is kiállunk a "hosszú élettartam" elve mellett.

Gondosan és szeretettel fejlesztjük textíliáinkat, hogy ügyfeleink hosszú távú társaink legyenek. A kollekció mindig naprakész, és folyamatosan bővül új modellekkel. Sok időt töltünk ruházatunk tökéletesítésével, bevált anyagok felhasználásával, és minden méret és részlet aprólékos kidolgozásával, hogy tökéletes szabást, használati élményt biztosítsunk.

A „The Spirit of OM” ruha valóban kiemeli viselőjének egyéniségét és karizmáját. Ezen kívül számos lehetséges kombináció jellemzi kollekciónkat.

 

Filozófia

"Az Om szelleme" ... valószínűleg azon tűnődtél, hogyan jött ez a név. A válasz nagyon egyszerű: elvileg a nevünk már összefoglalja cégünk törekvését és filozófiáját. Az OM -t őshangként és szimbólumként használták évezredek óta, amely állítólag harmóniába hozza a testet, az elmét és a lelket. 
Meg kell teremteni a harmóniát ami elő mozdítja a holisztikus jóllétet.

Ruházat és textíliák, amelyek elősegítik az egészséget (testet) , erősítik a jólétet (lélek), és bővítik az emberek és a környezet (szellem) tudatosságát .

Cégünk 2003 -as alapítása óta független társaság vagyunk, amely saját elképzelései és eszméi megvalósítására törekszik a nagyon személyes mércénk szerint.

Felelősséget akarunk vállalni környezetünkért és óvni azt. A természethez és embertársainkhoz fűződő kapcsolat képezi sikerkoncepciónk alapját. Az eltökéltség, a szenvedély, az akarat és a bátorság új utak kitaposása és ötletek megvalósítása jellemzi márkánkat.

Számunkra a ruha nem mindig ruha. Számunkra a divat kommunikációt, szenvedélyt, örömet, kifejezést és művészetet jelent. Ruháinkon keresztül kommunikálunk belülről kifelé. A ruházat sokkal több, mint pusztán szövet a bőrünkön.

Nagyon örülünk, hogy elkísér minket egyedülálló, fenntartható utunkon, és hálásak vagyunk, hogy támogatnak minket abban, hogy jobbá tegyük a világot.

 Klíma pozitív vállalat, a jövőre összpontosítva

Klíma pozitív

2021 eleje óta a „Spirit of OM” nemcsak éghajlat-semleges, hanem éghajlat-pozitív is. Ez azt jelenti, hogy a brazil esőerdők erdővédelmi projektjének támogatásával sokkal több üvegházhatású gáz kibocsátást ellensúlyozunk bolygónkon, mint amennyit termeléssel, szállítással és gyártással okozunk. Így mi is jelentősen hozzájárulunk bolygónkon a károsanyag kibocsátásának csökkentéséhez.