Személyes tértisztítást vállalunk

Tudatos vezetőként kezdd el tudatosan áramoltatni az energiát üzletedben.

Minden energia, ezt mára már tudományos körökben is elfogadott tézisként kezelik. Így szinte magától értetődő lenne, hogy mindennapjaink életTereit, ne csak a fizikai szinten takarítsuk ki, hanem a finomabb energiaszinteket is megtisztítsuk. Azonban nem az.

Minden élőlénynek és élettelennek is meg van a maga rezgése ( un. morfogenetikus mező ), mely, mintegy festővászonként gyűjti magába a mindennapok eseményeinek, vitáinak, gondolatainak az energia lenyomatát. Biztosan voltál már lehangolt egy vitától, melynek csak fültanúja voltál csak vagy léptél be egy üzlethelyiségbe, ahonnan azon nyomban visszafordultál volna. Érezzük, de nem látjuk. Ilyenkor az adott térre lerakódott több napos-éves-évszázados események felgyülemlett energiák összességét érzékeljük. 

Ez alól nem feltétlen kivétel az, ha például újépítésű irodába vagy családi házba költözik a cég vagy a család, hiszen az adott földterület az évezredek lenyomatát viseli magán. Ki tudja mi minden történt ott!?

Nyiss új távlatokat céged, vállalkozásod vagy rendezvényed életében ! *

Invitáld meg az éltető változást ! **

Miért fontos a tértisztítás?!

Azért, hogy a fizikai, látható szinteken túli finomabb rezgéstartományokat is rendszeresen megtisztítsuk a negatív és pozitív energiáktól, azzal a céllal, hogy semleges tér jöhessen létre. Minél több ember fordul meg egy térben, annál több jót tehetünk az adott térben dolgozókért, betérőkért és önmagunkért, ha rendszeresen "semlegesítjük térfelünket". Ezzel nemcsak tiszta tér jön létre, hanem fel is szabadul a tér, így beáramolhat az új energia.

Mikor, milyen esetekben lehet szükséges az Energetikai tértisztítás!?

  • Bármilyen új térbe érkezéskor, költözéskor, cseréje esetén, lehet ez autó, lakás, ház, iroda, nyaraló, telephely
  • Nagyforgalmú terekben, például ügyfélszolgálati terek, tárgyaló- és rendezvénytermek, szállodák, üzlethelyiségek és boltok
  • Olyan terekben, ahol valamilyen segítői, gyógyítói tevékenységet folytatnak ( edzőterem, masszázsközpont, természetgyógyász studió, orvosi rendelők, kórházak, életmódközpontok, pszichiáter, coach, tanácsadó stb. )
  • Rendezvények helyszínén ( esküvő, csoportos meditáció, elvonulás, fesztivál stb. )
  • Már meglévő tér átrendezésekor, felújításakor
  • Fontos tárgyalás, meeting előtt, előkészítve a teret a munkához

Ad hoc jelleggel is szükséges lehet, például veszekedések, viták, nehéz érzéseket előhozó események után.

Hogyan képzeld el a Tértisztítást!?

A minőségi füstölőszerek használata mellett más, szellemi technikákkal felkészülve, tudatosan tisztítjuk meg először önmagunkat, majd a teret. Ráhangolódva az adott tér igényeire elegendő időt, és szellemi energiát rászánva végezzük el az energetikai tértisztítást, helyiségről helyiségre haladva.

A tértisztítás, egy otthon is elvégezhető rituálé, azonban cégvezetőként lehet, hogy erre már pont nem jut elegendő időd, energiád. Ha mégis szeretnéd saját kezedbe venni ezt a területet is, úgy erre is van lehetőség.

*Elsősorban cégeknek szóló szolgáltatás. Magán jellegű ingatlanok energetikai tértisztítását egyedi elbírálás alapján, kivételes esetben vállalunk. Hitvallásunk, hogy "Mindenki a maga háza táján sepregessen", ennek fényében a Tiszta tér - Tiszta lét workshopjainkon elsajátítható az energetikai aura- és tértisztítás menete, mikéntje, mellyel mindenki magabiztosan láthat neki otthona terének megtisztításához.

**Az energetikailag megtisztított semleges térben megindul az új, tiszta energiák áramlása, mely által nem várt változások is bekövetkezhetnek. A nem vártat úgy értjük, hogy nem feltétlen az elmében született elvárásoknak megfelelő események következhetnek be, melyeket nem minősítünk jónak vagy rossznak. Hiszünk a Felsőbb vezettetésben, mely számunkra éppen nehéznek tűnő, mégis tanulságos leckéket rejtő helyzeteket adhat. 

Ajánlat kérés

Az Ajánlat kérés elküldését követően kollégánk 3 munkanapon belül felveszi Önnel személyesen a kapcsolatot további egyeztetés céljából