Karin japán füstölőpálcika

Tudj meg többet!

A Karin japán füstölőpálcika család hűen tükrözi a japán művészet finomságát és a kultúra eleganciáját. A 10. században írt "Genji története" ihlette ezt a válogatást, mely könnyed nemességével kivételes a japán füstölőpálcikák között. Elegancia, luxus és finomság jellemzi őket.

A füstölőpálcikákból felszabaduló gyengéd, kristálytiszta illatok érzéki, időn túli utazásra invitálnak.

Japán hagyományok alapján, a füstölőpálcikák összetevőit szakértői pontossággal mérik, hogy a kívánt illatélmény és hatás létrejöhessen. Szánj rá elegendő időt, hogy a maguk teljességében tapasztalhasd meg a japán típusú füstölőpálcikák varázsát, hogy az orrod és szemed előtt születhessen meg egy tea szertartás hangulata.

Három különleges fa mindig jelen van a füstölőpálcikákban:

- Aloéfa vagy sasfa (Aquilaria agallocha) : Az egyik legkeresettebb összetevő, melynek ára vetekszik az aranyéval. Nem a még élő fát használják, hanem egy bizonyos gombafajjal létrejött reakció után átalakuló, aromásabb, illóolajokban gazdagabb fáját keresik. Tradíció szerint minden egyes aloéfa egyedi nevet kapott, attól függően, hogy a mesterben milyen képet idézett fel. Ahogy a füstölőszerek világa fejlődött, mára már 6 különböző kategóriába sorolják, olyan lehelet finom különbségek alapján, amire szakértői figyelemmel "hallgatnak".

- Szantálfa ( santalum album ) : A cserje Indinéziában, Ausztráliában és Indiában őshonos. Fája és az abból kivont illóolaja adja a japán füstölőpálcikák alapját. Az indiai szantálfa jelenleg túltermelés áldozata a nem megfelelő hatósági eljárások következtében. Az Aromandise füstölőpálcikáihoz minden esetben nyugat-ausztráliai szantálfát használnak, ahol a fák száma folyamatosan nő.

- Japán kacsura fa ( cercidiphyllum japonicum ) : A fa illatmentes kérgének finom porát használják a minőségi füstölőpálcikákban mintegy természetes kötőanyagként és égést segítőként.

További összetevők:

- Fahéj: Sri Lankán, Jáva szigetén és a Karib térségben őshonos örökzöld, melynek aromás kérgét hasznosítják.

- Kasszia: Észak-Mianmar-ban élő babérfajta, melynek szárított kérgét használják.

- Mirha: Afrikai és arba országokban honos cserje aromás, illóolajokban gazdag gyantája

- Csillagánizs és szegfűszeg

Különböző növények kivonata: hibiszkus ( Hibiscus abelmochus ) mag, nárdus ( Nardostachys jatamansi ) vagy pézsmagyökér ( Ferula sumbul ) , bogáncs ( Carduus nutans ), bohócvirág ( Mimulus abelmochus ) ...

És további összetevők mint a benzoé gyanta, pacsuli, egy kelet-indiai menta fajta, a borneoi Camphor fa gyantája, a bibliai tömjén gyanta vagy az eukaliptuszból kivont kámfor.

Néhány növény, mely tipikus a japán füstölőpálcikák készítésekor: Haisokoh ( Agastashe rugoa ) dél-ázsiai gyükérnövény; Rei ryokoh ( Coumarouna odorata ) közép-ázsiai menta fajta; Doioh ( Rheum officinale ) Tibetben honos cserja gyökere.

A közel 15 évszázados japán hagyomány nyomán a mindennapok szerves részévé lettek a füstölőpálcikák, legyen szó vendégvárásról, térillatosításról vagy csak a megfelelő hangulat megteremtéséről.

Rendezés
Aromandise

Holdfényes éj - Kreativitás Karin

40 szál, égési idő kb. 30 perc, tartóval
virágos, fűszeres, karakteres
kreativitás, kapcsolódás

3.991 FT
Aromandise

Igazgyöngy - Kellemesség füstmentes Karin

40 szál, égési idő kb. 30 perc, tartóval
virágos, fás, üde, púderes aromák

füstmentes égés

3.991 FT
Aromandise

Illatos herceg - Csábítás Karin

40 szál, égési idő kb. 30 perc, tartóval
fás, ámbár, virágos illat
érzéki csábítás

3.991 FT
Aromandise

Rubin - Frissesség füstmentes Karin

40 szál, égési idő kb. 30 perc, tartóval
kristálytiszta üde, frissítő illat
füstmentes égés

3.991 FT
Aromandise

Szárnyaló fecskék - Érzékiség Karin

40 szál, égési idő kb. 30 perc, tartóval
az aloéfa gazdag, markáns aromájával
mély kikapcsolódás, érzéki nemesség

4.495 FT
Aromandise

Szent Szantál - nyugalom Karin

40 szál, égési idő kb. 30 perc, tartóval
meleg, érzéki illat
nyugtató, pihentető

3.991 FT
Aromandise

Virágerdő - Harmónia Karin

40 szál, égési idő kb. 30 perc, tartóval
meleg, fás, virágos illat
barátsággal hivogató harmónia

3.991 FT
Nincs raktáron
1 - 7 / 7 bejegyzés