Webshop elérhetőség / személyes átvétel:

Marker2500 Esztergom, Imaház utca 2/a
Phone+36 30 262 5805 ( Csilla )
+36 20 527 2556 ( Szandi )
Emailinfo@florasense.hu

OpentimeSzemélyes átvétel:
Hétfő:10:00-15:00 óráig
Kedd:10:00-15:00 óráig
Szerda:10:00-15:00 óráig
Csütörtök:10:00-15:00 óráig
Péntek:Zárva
Szombat:Zárva
Vasárnap:Zárva

A bankkártyás fizetési lehetőség jelenleg szünetel.

Cards

Megközelíthetőség

Küldetésünk

Cégünk, a FLORASENSE Hungary Kft. a természetes füstölés magyarországi nagyköveteként a 100% tisztaságú, prémium minőségű füstölőszerek és pálcikák széles választékával, valamint az ehhez kapcsolódó tudás átadásával szeretne minél nagyobb hozzájárulás lenni az emberek életéhez. Küldetésünk, hogy ez az ősi tradíció visszakerülhessen a magyar emberek hétköznapjaiba is, betölthesse azt a funkciót, amiért évezredek óta használták / használják minden kultúrában és társadalomban, legyen az Egyiptom, Mezopotámia, Kína, India, a Római birodalom.

Fontos számunkra az emberekkel való kapcsolódás, hogy a “termékek” mellé szaktudást és személyre szabott tanácsadást, segítséget tudjunk nyújtani, attól függően, hogy ki milyen mértékben szeretne élni ezzel a lehetőséggel, ezáltal segítve a tudatos használatukat.

S bár fontos számunkra a fizikai jelenlét és kapcsolódás ( ami 10 évig biztosítva volt a budapesti szaküzletben ), jelenleg csak webshopként üzemelünk.

Ezt részben pótolandó, csak bátorítani tudjuk a Kedves Vásárlót / Érdeklődőt, hogy nyugodtan hívjon bennünket telefonon kérdéseivel.

A FLORASENSE munkatársai:

Papp Csilla

Papp Csilla
Cégvezető, szakmai vezető 

Ollé Alexandra

Ollé Alexandra
logisztika

Kérdésed van? Írj nekünk!