Üzlet és bemutatóterem

Üzletünk és webshopunk 2022. október 1-től előreláthatóan 2023. március 31-ig ZÁRVA van. A SPIRIT OF OM termékek ez idő alatt is rendelhetők.

Marker1134 Budapest, Csángó utca 8.
Phone+36 30 262 5805
Emailinfo@florasense.hu

OpentimeNyitvatartás
Hétfő:Zárva
Kedd:Zárva
Szerda:Zárva
Csütörtök:Zárva
Péntek:Zárva
Szombat:Zárva
Vasárnap:Zárva

A boltban bankkártyával is fizethet!

Cards

Megközelíthetőség

Küldetésünk

Cégünk, a FLORASENSE Hungary Kft. a természetes füstölés magyarországi nagyköveteként a 100% tisztaságú, prémium minőségű füstölőszerek és pálcikák széles választékával, valamint az ehhez kapcsolódó tudás átadásával szeretne minél nagyobb hozzájárulás lenni az emberek életéhez. Küldetésünk, hogy ez az ősi tradíció visszakerülhessen a magyar emberek hétköznapjaiba is, betölthesse azt a funkciót, amiért évezredek óta használták / használják minden kultúrában és társadalomban, legyen az Egyiptom, Mezopotámia, Kína, India, a Római birodalom.

Fontos számunkra az emberekkel való kapcsolódás, hogy a “termékek” mellé szaktudást és személyre szabott tanácsadást, segítséget tudjunk nyújtani, attól függően, hogy ki milyen mértékben szeretne élni ezzel a lehetőséggel, ezáltal segítve a tudatos használatukat.


Fontos számunkra a személyes, fizikai jelenlét, ezért budapesti szaküzletünkben mindenkit szívesen látunk, aki túllépve az egyre inkább terjedő online világon, úgy dönt, hogy a fizikai síkon is szeretne velünk és a “termékekkel” kapcsolódni.

A FLORASENSE megálmodója:


Papp Csilla
Cégvezető

Kérdésed van? Írj nekünk!