Szárnyaló fecskék - Érzékiség Karin

palc201
Kattints a képre a nagyobb méretért
Készleten
Ár:
4.495 FT
Darabszám:
Kiszerelés:
40 szál

A Szárnyaló fecskék prémium japán füstölőpálcika tökéletes társ, ha érzéki, meghitt hangulatot szeretnénk varázsolni. A hozzá illő zene, egy minőségi skót whiskey, és táguló érzékeink szárnyára ülve élvezhetjük az illat transzformáló erejét.

Az aloefa / sasfa aromákban gazdag, összetéveszthetetlen illata önmagában hordozza a nemességet és az érzéki kifinomultságot. Ez az illat önmagában egy különleges élmény, elrepít az őserdők mélyére.

Aquilaria agallocha, az aloéfa vagy sasfa magyarul, a modern parfümipar egyik legnemesebb és legértékesebb esszenciája, ahogyan már az ősi Japánban és Kínában is kiemelkedett nemessége miatt. Nem magát, az egészséges fát használják, hanem a már kidőlt, és egy gombafaj által megtámadott, illóolajokban és aromákban ezáltal még gazdagabb fát hasznosítják. 

Testet és elmét is csillapító illat, melynek hatását számos kísérlet alátámasztotta. Az agyi hullámokat lecsillapíthatja, mely által a test még mélyebb pihenésben tud feloldódni, mély megnyugvást és feltöltődést eredményezve.

A füstölőpálcika a japán Awaji szigetén készült, ahol az ősi füstölőszer készítő hagyományok szerint készítik a füstölőket mind a mai napig. 

Összetevők: kacsura fa (Cercidiphyllum japonicum), aloéfa (Aqualiria agallocha) (Thaiföld, Indonézia), szegfűszeg (Syzygium aromaticum), méz, egyéb aromás összetevők

A csomaghoz egy kerámia füstölőpálcika égető is tartozik, melynek motívuma rendszeresen változik.

Fotó: aromandise.com

Kapcsolódó termékek

Kapcsolódó tudástárbejegyzések