Florasense

Aromandise - A jól-lét forrása

Aromandise - A jól-lét forrása
Aromandise - A jól-lét forrása

A dél-francia partok ölelésében találjuk Európa első számú természetes füstölőpálcika gyártóját, az AROMANDISE-t, ahol elképzelik és életre hívják azokat az etikus termékeket, melyek a jólétünk és élettereink minőségét emelik teljes potenciáljukkal. Mint mondják, „A teljes élet a képzelet, a Lélek és az öt érzékszerv harmóniájából fakad.”

Michel és Yumi Pryet-et, alapítókat, a hagyományos etnikai kultúrák inspirálják. A jól-létet, egész-séget és életmódot, mind holisztikus nézőpontból közelítik, mely, amennyire globális, annyira harmonikus is. Csodálják a természetet és a növényvilág gazdagságát. Világ szinten munkálkodnak a környezeti értékek megóvásáért. Kiemelt fontosságúnak tartják, hogy partnereik és vásárlóik figyelmét felhívják az egyéni döntések, fogyasztási szokások és termelési eljárások hatására.Michel és Yumi az Aromadisetól

Többek között ez a hozzáállás is érződik prémium minőségű füstölőszereiken, melyek nemcsak jól-létünk minőségét emelik, hanem otthonunk hangulatához is ugyanúgy hozzájárulnak, mint a háttérzene vagy a hangulatvilágítás. Az általuk forgalomba kerülő termékek minőségét folyamatosan javítják, egyre inkább összhangba kerülnek a környezetbarát irányvonalakkal.

A gyártás minden lépésekor nagy óvatossággal és tisztelettel járnak el, hogy az illatok valódi minőségét megóvják. Támogatják a kulturális sokszínűség, gazdag hagyományokkal rendelkező területek fenntartását és megóvását. A természetes füstölőpálcikáik különböznek a piaci forgalomban megtalálható szagosított pálcáktól, melyek 95 %-a folyékony szintetikus parfümbe és illatanyagba mártott szénalapú pálcika. Ezzel szemben prémium füstölőpálcikáikat kizárólag természetes alapanyagok felhasználásával készítik. Ezt a csomagoláson megtalálható minősítések is tanúsítják, például a „100% Natural”, mely megerősíti a szintetikus anyagoktól mentes termékösszetételt, az „IFRA” (Nemzetközi Illat Szövetség) mely garantálja a termék biztonságos használatát a fogyasztó számára, az I.C.E.A. független minősítési csoport, mely rendszeres időközönként kromatográfiai vizsgálattal ellenőrzi a természetes összetevők valós jelenlétét és a szintetikus anyagok hiányát.

Az évek során összegyűjtött tapasztalataikat minden további nélkül megosztják partnereikkel, hiszen egyik céljuk, hogy felnyissák a nagyközönség szemét a tiszta füstölőpálcikák áldásos és a szintetikus szagosított pálcikák káros hatásaira. Partnereikkel a világ minden táján (Európa, India, Japán) az egyenlőség jegyében dolgoznak együtt. Ezen túl pedig olyan helyi kezdeményezéseket is támogatnak, mint az indiai Naturveda, mely helyi embereknek nyújt oktatást és biztos munkahelyet, a Dr. Dolkar klinika Új-Delhi-ben vagy a Hérault, ami a szakmaibeliek visszaintegrálásáért tevékenykedik.

A természet melletti komoly elköteleződésük tevékenységük minden területén megnyilvánul. A gyártás egésze alatt, a kutatás és gyártás körülményeit illetően (nincs állatokon történő tesztelés vagy természetromboló tevékenység), a választott szállítási módokat illetően a hajózás az egyetlen, ami szóba jöhet. A termékek csomagolásakor az Eco Design a követendő példa, csakis oldószer mentes festékanyagot és újrahasznosított kartont használnak a termék csomagolása és a szállítás során is.

Kapcsolódó termékek

Hozzászólások