Pacsuli - Geránium
Herbosense

palc131
Kattints a képre a nagyobb méretért
Készleten
Ár:
2.990 FT
Darabszám:
Kiszerelés:
30 szál

A pacsuli geránium rózsa érzéki keveréke ideális választás, mikor romantikus, meghitt mégis stimuláló légkört szeretnénk teremteni. Hogy a világ újra jó hely legyen!

A pacsuli por és illóolaj harmonikusan keveredik a rózsa geránium virágos, gyümölcsös illatjegyeivel.
 
Az összetevőkről
A pacsuli érzéki és erotikus vonzereje a 19. század elején varázsolta el az európai nőket. Az Indiából és Indonéziából importált finom kelmék pacsuli levelekbe csomagolva érkeztek Európába. A kelmék mérhetetlen sikerét látva a kor parfüm készítői bővítették illattárukat a pacsulival. Az 1970-es években a Flower Power, szabadelvű, hippimozgalom vezér illatává lépett elő a pacsuli. A főként indiai kultúra és piritualitás által inspirált mozgalom erős benyomást tett a kor kultúráján, zenei ízlésén, divatján.
A pacsuli illatta örökre összefonódik ezzel az alapvető mégis finom befolyásoló erővel. Összetevők: fa por, pacsui por, pacsuli illóolaj, geranium illóolaj
Fotó: aromandise.com

Az érzéki hatása mellett, a pacsulinak felszabadító ereje is van, támogatja a kreativitást, helyére teszi magabiztosságunkat és pozitív nézőpontunkat.

Ez a füstölő kifejezetten az olyan elkötelezett felhasználóknak készült, akik csak 100% tiszta és természetes füstölőt használnak. Innovatív összetételének köszönhetően minimális füstkibocsátással füstöl. Igazoltan 100% természetes összetevőkből készül.

Segíthetünk?

További információk
 • Prémium minőség, szakértelem, személyre szabott tanácsadás üzletünkben
 • 50.000FT felett ingyenes kiszállítás Magyarország egész területén
 • DPD futárszolgálattal már másnap kézhez kapja a rendelését
  1.890 Ft utánvéttel
  1.590 Ft előreutalás és bankkártyás fizetés esetén
 • Pick Pack Pont-os átvétel esetén
  1.490 Ft előreutalás és bankkártyás fizetés esetén
  1.790 Ft utánvéttel
 • Rendelését személyesen is átveheti mintaboltunkban

Kapcsolódó termékek