Szeretet füstölőpálcika
Ayurvéda

palc160
Kattints a képre a nagyobb méretért
Készleten
Ár:
2.290 FT
Darabszám:
Kiszerelés:
16 szál

Az Anahata, szív csakrához kapcsolódó füstölőpálcika segít kapcsolódni mellkasunk közepén megbújó energiaközponthoz. Lágyan aktivizálja azt, nyitva a szeretet, elfogadás, együttérzés minőségei felé.

A füstölőpálcikában többek között tulsit (szent bazsalikom), rózsát, nárdot, kámfort, szantálfát és vetivert használtak. Minőségét tekintve egy levegő elemű füstölőpálcika.

A pálcika hossza:  kb 16 cm hosszú
Fotó: aromandise.com

Az ayurveda tanításait követve létrejött füstölőpálcika nemcsak az életenergia központokra van hatással, hanem szellemünkre is. A növények ezen elegye stimuláló, stresszoldó, nyugtató hatású, anyai gondoskodást idéző. Kifejezetten a szív csakra energiájával rezonál össze, így támogatva azt.

Ez a füstölőpálcika az indiai Karnataka régiójában készül a "száraz masala bhattis" eljárással. A száraz, ragadós pasztát, mely szanálfa porából és növényi gyantából áll, gondosan válogatott illóolajokkal és növényi szárítmányokkal gazdagítják. Kivételes odafigyeléssel válogatják az összetevőket, melyek tisztaságának, mennyiségének és arányák megállapítása nagy precizitást igényel.

Kapcsolódó termékek

Kapcsolódó tudástárbejegyzések