Csillag füstölőtartó

kelp012
Kattints a képre a nagyobb méretért
Készleten
Ár:
1.993 FT
Darabszám:

Dél-kínai manufaktúrában öntött, kézzel festett majd égetett kerámia  füstölő pálca tartó / füstölő égető edények, melyek hűen tükrözik az Aromandise márka szellemiségét, minőségi, könnyed, természetközeli és finom megjelenésével.

FONTOS! Rendeléskor, kérjük a Megjegyzés rovatban feltüntetni a kiválasztott mintához-motívumhoz tartozó számot (lásd második kép), így biztosan a kiválasztott terméket kapja kézhez.

Törekszünk arra, hogy mindig minden elérhető legyen, így is előfordulhat, hogy kifogyunk egy-egy fajtából, ha esetleg ez előfordulna, erről a rendelés feldolgozását követően telefonon tájékoztatjuk.

Kiválóan alkalmas növényi gyantákból ( pl. tömjén, mirha, kopál ), és növényi szárítmányok - gyógynövények ( pl. fehér zsálya, palo santo ) porából gyúrt füstölő pálca égetéséhez.

Füstölőtartó információk:
Átmérője: 6 cm
Anyaga: porcelán
Belehelyezhető füstölőpálcika típusa: japán, indiai


Helyezhető-e a füstölő edénybe füstölőhomok? :  NEM
Füstölő kúpok vagy füstölő zsinór égetéséhez használható? : NEM
Használható-e rácsos füstölőedény alátétnek? : NEM

Kérjük, hogy a használati javaslatot és a  biztonsági leírást a HASZNÁLATI TIPPEK fül alatt olvassa el! 

Fotó: aromandise.com

Használati javaslat: 

  1. Helyezze biztonságos helyre a füstölő égető edényt
    ( kerülje a gyúlékony felületek melletti használatot pl. függöny, szalag stb). 
  2. Gyújtsa meg a füstölőpálcát, oltsa el a lángot és helyezze az izzó pálcikát a füstölőégetőbe, ha arra alkalmas az edény, akkor szúrja a bele öntött füstölőhomokba az izzó pálcát/kúpot/füstölőzsinórt.
  3. Élvezze az aromás füstöt, majd távolítsa el a füstölő tartóból a leégett pácikát.

Tipp: Ha már soknak érzi az illatot vagy bármilyen okból nem tudja tovább égetni a pálcikát „oltsa el” (nyomja füstölőhomokba). Bizonyosodjon meg róla, hogy már nem izzik és tegye félre egy következő alkalomra.

Biztonsági előírások: 
Csak szellőztethető helyen használjon füstölőt. Soha ne fogja meg szabad kézzel a felmelegedett füstölőégető edényt vagy az izzó füstölőt. Hőre fokozottan érzékeny felületeken (pl. lakkozott bútor) nem javasoljuk az égetők használatát. Nyílt lángot vagy izzó füstölőt soha ne hagyjon őrizetlenül! Ha a szobában gyermek vagy háziállat is tartózkodik fokozza a baleset kialakulásának kockázatát, kérjük ilyenkor fokozottan ügyeljen a füstölő égetőre! 

Kapcsolódó termékek

Kapcsolódó blogbejegyzések

Kapcsolódó tudástárbejegyzések