Fehér zsálya
Herbosense

palc134
Kattints a képre a nagyobb méretért
Készleten
Ár:
3.298 FT
Darabszám:
Kiszerelés:
30 szál

Ideális otthonunk, irodánk energetikai tértisztításához és auratisztításhoz.

A fehér zsálya illata nyugtató tulajdonsággal rendelkezik. A kibocsátott illatanyagok pézsmás illattal töltik meg a teret, melyet áthat egy enyhén zöldes-kámforos illatjegy mely egy csokor friss zsályára emlékeztet.

Az összetevőkről
Közel 900 fajta zsályát különböztetünk meg, melyek közül Európában a muskotály zsálya ( Salvia sclarea ) és az orvosi zsálya ( Salvia officinalis ) a leggyakrabban használtak. A Kaliforniában és Észek-Mexikóban honos fehér zsálya ( Salvia apiana ) évszázadok óta az amerikai őslakosok egyik szent növénye.
Összetevők: fa por, különböző zsálya illóolajok keveréke

Fotó: aromandise.com

A tonizáló, frissítő, revitalizáló hatású növény az egész testre hatást gyakorol azáltal, hogy fokozza a véráramlást. Fontos kiemelni, hogy az illóolajokban előforduló aktív összetevők aránya egyes zsálya fajtánként nagy mértékben eltérő lehet. Inhaláláskor az orvosi zsálya élénkítő, stimuláló, adaptogén, vagyis természetes módon növeli a stresszel szembeni ellenállást.

Növelheti bátorságunkat, hogy szembenézzünk félelmeinkkel, stressz forrásainkkal és a depresszió tüneteivel. A muskotályzsálya inkább női minőséget képvisel, finoman nyugtató, anyai, kényelmet sugárzó energiát hordoz. A fehér zsálya erőteljesebb, férfias energiával rendelkezik, közeelebb ál a zsályához.

Amerikai indián kultúrák szerves részét képzi a zsálya használat, melynek tisztító fehér füstjét személyek, tárgyak spirituális, szellemi szintű tisztításhoz használják.

Ez a füstölő kifejezetten az olyan elkötelezett felhasználóknak készült, akik csak 100% tiszta és természetes füstölőt használnak. Innovatív összetételének köszönhetően minimális füstkibocsátással füstöl. Igazoltan 100% természetes összetevőkből készül. Az összetevők harmóniájának köszönhetően számos stresszes helyzetben, amikor gyengének érezzük magunkat, támogathat a Fehér zsálya füstölője.

Az amerikai tradíciókben un. Abalone akgylóban égetik a zsálya levelét. A füstöt először Ég Apának adják, majd a szívhez visszahozva Föld Anyának ajánlják. Ezután a négy égtájnak prezentálják (kelet, nyuugat, dél, észak). Végül fejtetőtől a lábujjakig megtisztítják a testet.

Kapcsolódó termékek

Kapcsolódó blogbejegyzések

Kapcsolódó tudástárbejegyzések