Erő, energia füstölőpálcika
Ayurvéda

palc159
Kattints a képre a nagyobb méretért
Készleten
Ár:
2.290 FT
Darabszám:
Kiszerelés:
16 szál

A Manipura vagy köldök csakrához kapcsolódó füstölőpálcika segít új erőre és motivációra kapni. A henna, nárd és szantálfa könnyed, meleg, fűszeres és fás aromát eredményez. Egy erőteljesen tűz elemű füstölőpálcikát kapunk általuk.

A pálcika hossza:  kb 16 cm hosszú
Az összetevőkről
A henna virága az egyi keredeti összetevője a füstölőpálcikának, mely könnyed növényi aromájával transzformálja a nárd és a szantálfa aromás jegyeit.
Összetevők: henna, vörös szantálfa, illatos nárd
Fotó: aromandise.com

Az ayurveda tanításait követve létrejött füstölőpálcika nemcsak az életenergia központokra van hatással, hanem szellemünkre is. A növények ezen elegye energetizáló, vitalizáló hatású. Kifejezetten a napfonat csakra energiájával rezonál össze, így támogatva azt.

Ez a füstölőpálcika az indiai Karnataka régiójában készül a "száraz masala bhattis" eljárással. A száraz, ragadós pasztát, mely szanálfa porából és növényi gyantából áll, gondosan válogatott illóolajokkal és növényi szárítmányokkal gazdagítják. Kivételes odafigyeléssel válogatják az összetevőket, melyek tisztaságának, mennyiségének és arányák megállapítása nagy precizitást igényel.

Kapcsolódó termékek

Kapcsolódó tudástárbejegyzések