Öröm füstölőpálcika
Ayurvéda

palc157
Kattints a képre a nagyobb méretért
Készleten
Ár:
1.990 FT
Darabszám:
Kiszerelés:
16 szál

Ideális választás az optimizmus és boldogság megidézésére. Friss, tonizáló illata a 20 perc égési idő alatt újratölti elemeinket. A vörös szantálfa, pacsuli és az éjszaka királynője, azaz a jázmin, tánca támogatja a frissességet. Fás, fűszeres illata a Földet jelképezi, így az 1-es, a muladhara csakrával való munkához hozzájárulás lehet.

A pálcika hossza:  kb 16 cm hosszú

A vörös és fehér szantálfából készült pasztája a hindu rítusok egyik fő eszköze. Istenségek szobraikat és más vallási tárgyakat ezzel jelképesen megtisztítják. A vezető által a hívők homlokára tett pötty pedig a tisztaság és a tisztulás egyik ősi szimbóluma.

Összetevők: vörös szantálfa, pacsuli, jázmin, illóolajak

Az ayurveda tanításait követve létrejött füstölőpálcika nemcsak az életenergia központokra van hatással, hanem szellemünkre is. A növények ezen elegye élénkítő hatású, és a föld elemmel kapcsolható össze. Kifejezetten az 1.-es, gyökér csakra energiájával rezonál össze, így támogatva azt.

Ez a füstölőpálcika az indiai Karnataka régiójában készül a "száraz masala bhattis" eljárással. A száraz, ragadós pasztát, mely szanálfa porából és növényi gyantából áll, gondosan válogatott illóolajokkal és növényi szárítmányokkal gazdagítják. Kivételes odafigyeléssel válogatják az összetevőket, melyek tisztaságának, mennyiségének és arányák megállapítása nagy precizitást igényel.

A hindu csakra-rendszer elgondolása, életenergia, spirituális gyakorlatok és az egészség talán ezoterikusnak tűnhet. Szerencsére nem szükséges ezeket ismerni ahhoz, hogy értékelni tudjuk ezeket az Ayurvedikus füstölőpálcákat.

Segíthetünk?

További információk
 • Prémium minőség, szakértelem, személyre szabott tanácsadás üzletünkben
 • 50.000FT felett ingyenes kiszállítás Magyarország egész területén
 • DPD futárszolgálattal már másnap kézhez kapja a rendelését
  1.890 Ft utánvéttel
  1.590 Ft előreutalás és bankkártyás fizetés esetén
 • Pick Pack Pont-os átvétel esetén
  1.490 Ft előreutalás és bankkártyás fizetés esetén
  1.790 Ft utánvéttel
 • Rendelését személyesen is átveheti mintaboltunkban
Újdonság

Kapcsolódó termékek