Geránium - csillagánizs
Herbosense

palc127
Kattints a képre a nagyobb méretért
Készleten
Ár:
3.298 FT
Darabszám:
Kiszerelés:
30 szál

Elmét nyugtatóan stimuláló hatású harmónikus illatkombináció. Illata pozitivitást és optimizmust sugall elménk számára.

A geránium és az ánizs illata harmónikusan jelenik meg a természetes füstölőpálcikában, melyben a csillagánizs pora és a geránium rózsa illóolajának keveréke gyengéden táncolnak.

Az összetevőkről
A geránium rózsa (Pelargonium graveolens) illóolaja kb. 20-ad annyiba kerül, mint a valódi rózsa illóolaja, illatában mégis teljes mértékben megidézi a valódi rózsa illóolaj illatjegyeit.  Ezért helyettesítik a parfümökben a rózsa illatát geránium rózsával, anélkül, hogy szintetikus anyagot használnának.
Aromaterápiás vizsgálatokkal kimutatták, hogy a geránium rózsa illóolaja tartalmazza a rózsa illóolaj két legnagyobb mennyiségben előforduló illatanyagát, a citronellolt és a geraniolt, miközben más, ugyancsak fontos molekulák különböznek.
Összetevők: fa por, csillag ánizs por, geránium illóolaj
Fotó: aromandise.com

A geránium rózsa, a rózsához hasonlóan nyugtató hatású lehet. Édes, virágos és gyümölcsös illata kellemesen ellazít. Belélegezve molekulái közvetlenül hatással vannak a paraszimpatikus idegrendszerre, semlegesítve a stresszt.

A csillag ánizs összetevőit belélegezve leginkább a Solar Plexus, azaz napfonat csakrát, erőközpontunkat erősíti, így küzdve a szorongás ellen.

Ez a füstölő kifejezetten az olyan elkötelezett felhasználóknak készült, akik csak 100% tiszta és természetes füstölőt használnak. Innovatív összetételének köszönhetően minimális füstkibocsátással füstöl. Igazoltan 100% természetes összetevőkből készül.

Ez a füstölő hűséges szövetségesünk a levertség bármely szintjén.

Kapcsolódó termékek

Kapcsolódó blogbejegyzések

Kapcsolódó tudástárbejegyzések