Illatos herceg - Csábítás Karin

palc199
Kattints a képre a nagyobb méretért
Ár:
3.990 FT

Az illatos herceg prémium japán füstölőpálcika finomságával feléleszti a szunnyadó érzékiséget, a csábító archetípust. Egy illatos invitálás az aromák gazdag világába, gyújtsd meg, csukd be a szemed és add át magad az illatnak...

Ámbrás-pézsmás illatával az érzékiség egy újabb dimenzióját nyitja meg az Illatos herceg füstölőpálcika. A fás és virágos jegyek eleganciát, egyensúlyt és nemességet kölcsönöznek neki.

Az illatkölteményt a japán kutúra egyik fennmaradt első regényeként számontartott Genji's története ihlette, mely bemutatja a 10. században élt ifjú nemes életét. Genji szerelmi életének bemutatásával egyidőben bepillantást nyerhetünk az akkori arisztokrácia szokásaiba is. Genji-t a "Ragyogó" és "Illatos herceg" jelzőkkel illették , magasszintű műveltsége, finomsága és érzékenysége végtelenül nyitottá tette az őt körülvevő világ élményeire.

A füstölőpálcika a japán Awaji szigetén készült, ahol az ősi füstölőszer készítő hagyományok szerint készítik a füstölőket mind a mai napig. 

Összetevők: kókusz rost (Cocos nucifera), kacsura fa (Cercidiphyllum japonicum), csillagánizs (Anis stellata fructus), méz, egyéb aromás összetevők

A csomaghoz egy kerámia füstölőpálcika égető is tartozik, melynek motívuma rendszeresen változik.

Kapcsolódó termékek

Kapcsolódó tudástárbejegyzések