Papp Csilla

Hogyan válassz Koshi harangot ?

Hogyan válassz Koshi harangot ?
Hogyan válassz Koshi harangot ?
Gyakran hangzott el ez a kérdés az elmúlt napokban, amióta kikerült az éterbe, hogy megérkeztek hozzánk ezek csilingelő csodák.

???? Őszintén meglepett bennünket az a nagy érdeklődés, ami az érkezésüket fogadta.
???? De ha jobban belegondolunk, akkor talán mégsem annyira meglepő, hiszen igazi szívhez és lélekhez szóló csengők ezek, olyanok, mintha angyalok zenélnének.

???? Éppen ezért a fenti kérdésre adott válasz is nagyon egyszerű, azt válaszd, amelyik a szívedhez szól, amelyiknek a legjobban tetszik a hangja.
???? Ne bal agyféltekésen próbáld kitalálni, hogy melyikre lenne szükséged, a hang ( rezgés ) ugyanolyan jó jelzőrendszer, mint az illat.
???? Érdemes inkább visszafelé gondolkodni, hogy hallva, melyiknek tetszik most a csilingelése, és a csengő melyik elemhez tartozik, elgondolkodni, hogy mit jelez/üzen ez éppen most nekem ? Miért éppen erre van most szükségem ?

???? Többen egyébként huszárvágással oldották meg a kérdést, és egyszerre megrendelték mind a négyet.
???? Ez sem botorság, hiszen folyamatos változásban vagyunk, és előbb vagy utóbb valószínűleg mind a 4 elemre szükségünk lesz.

???? Érdemes azonban azt is figyelembe venni, hogy bár KOSHI harangokból 4 féle van a 4 elemhez rendelve, a csengő maga mégis elsősorban a levegő elem minőségét hordozza.
???? Ez azt jelenti, hogy ha a további 3 elem közül valamelyik minőségét ennél intenzívebben szeretnéd meghívni a térbe, akkor másik hangszert érdemes megszólaltatnod.
????Csilingelő hangjukba itt tudsz belehallgatni:

Kapcsolódó termékek

Hozzászólások