Blog címkék: Rózsa

Ismerkedj meg a régmúlt idők hagyományos alapanyagaival és szertartásaival, melyek egykoron tökéletesen kiegészítettek, megtisztítottak és magaslatokba emeltek testet, lelket és szellemet. Célunk, hogy a mai kor embereként új formában, a füstölőrácsos edény segítségével te is átélhesd őseink rítusait, szertartásait, és megismerhesd a növények és fák gyantáinak áldásos és kiegyensúlyozó hatását a hétköznapokban is.

További blog bejegyzéseink

1 - 1 / 1 bejegyzés

Napi összehangoló tipp: fehér zsálya - rózsa

  • A minap beérkezett fehér zsálya – rózsaszirom köteg adja a bejegyzés apropóját, melyben bár a rózsaszirmok a 7 csakra színére vannak festve, de azért mégiscsak rózsaszirmok, és hordozzák annak illatát, energiáját.
  • Ha teljesen természetes formájában szeretnéd használni, akkor érdemes fehér zsálya levelet és rózsaszirmot összekeverve rácsos edényen füstölnöd. A faszenes füstölést ebben az esetben nem javasoljuk, a rózsaszirmok túl hamar megégnek rajta.
  • A fehér zsályáról már sok korábbi posztban szó volt, hogy milyen jól tisztít érzelmi szinteken és segít, hogy a fókuszod a valóban lényeges dolgokra irányulhasson.
  • Az érzelmi szinteken működés a fehér zsálya VÍZ eleműségéből adódik, és a RÓZSASZIROM, ez a klasszikus vénuszi ( szintén VÍZ elem ! ) virág csodálatosan egészíti ki a zsálya tisztítását a szívteret nyitó, megbocsájtást, megbékélést, ( ön )elfogadást és feltétel nélküli szeretetet ( önmagunk és mások felé ) közvetítő energiájával.
  • Klasszikus, intenzív rózsa illatot azonban ne várj, a rózsaszirom fajtájától és minőségétől függően alig, vagy egyáltalán nem érezhető, a különféle rózsás tömjénkeverékekhez illóolajat adnak az illatélmény ( és aromaterápiás hatás ) elérése érdekében.
  • A 7 csakraszínű kötegben a színek ezen túlmenően a csakrák tisztítását és harmonizálását hivatottak segíteni.
1 - 1 / 1 bejegyzés