Blog címkék: tömjén ékszer

Ismerkedj meg a régmúlt idők hagyományos alapanyagaival és szertartásaival, melyek egykoron tökéletesen kiegészítettek, megtisztítottak és magaslatokba emeltek testet, lelket és szellemet. Célunk, hogy a mai kor embereként új formában, a füstölőrácsos edény segítségével te is átélhesd őseink rítusait, szertartásait, és megismerhesd a növények és fák gyantáinak áldásos és kiegyensúlyozó hatását a hétköznapokban is.

További blog bejegyzéseink

1 - 1 / 1 bejegyzés

Holisztikus megtisztulás - Védelmező tömjén

A böjti időszak holisztikus tisztulási folyamatának célja, hogy Lényünk minden szinten egyensúlyba kerüljön, megtisztítva a fizikai, érzelmi és szellemi testjeinket a hétköznapok során rárakódott, külső ingerek lenyomatától.

Mindennapjaink során a minket érő hatások, élmények és minden tapasztalás hatással van ránk. Így amellett, hogy fizikai testünkkel gondoskodóan foglalkozunk, ugyanannyi, ha nem több figyelmet kívánna létünk további szintjei, melyből fizikai valónk születik. Így, ha odafigyelve karbantartjuk finomenergetikai rendszerünket, akkor életünk minden területéről is gondoskodunk. Javulhat közérzetünk egészségünk, életmódunk, létünk egésze.

A tömjén leggyakrabban füstölőként, templomi szertartások kellékeként jut eszünkbe. Azonban felhasználásának csak fantáziánk szab határt. Auránk támogatásának egy különlegesen védelmező módja, az itthon még kevesek által ismert, és csak néhányak által kipróbált tömjén cseppekből és porból, speciális eljárással készült tömjén ékszerek. Színezésükhöz természetes ételfestéket használnak, így meginvitálva a színek vibráló rezgését, gyógyító hullámait auránkba.

Gondoljunk csak bele, a tömjén erejét viselhetjük testükön. A tömjén, bár nem féldrágakő vagy drágakő, ( habár ára vetekszik az aranyéval ! ) mégis hordható ékszerként és ugyanúgy fejti ki finomenergetikai hatását, mint az ásványok. Viselése közben lágyan illatozik, testünk hője aktivizálja a tömjénben megbújó illatanyagokat, olajokat, közben pedig folyamatosan tisztítja, harmonizálja az aurát, védelmet ad és erősíti a belső erőt, a Nap és a tűz elem energiájával tölt fel bennünket.

A karkötők színezett változataiban a tömjén energetikai hatásához még hozzáadódik az adott szín és annak minősége, így a Bordó az Erőt, a Fehér a Teljességet, a Natúr az Örömöt, a Zöld a Harmóniát, a Fekete a Védelmet és a Lila a Bölcsességet hívja meg.

Te melyik minőséghez tudsz most csatlakozni? Írd meg kommentben, így is aktivizálva az adott minőséget életünkben!

1 - 1 / 1 bejegyzés