Papp Csilla

Karácsonyi illatok - mennyei energiák Athosról

Karácsonyi illatok - mennyei energiák Athosról
Karácsonyi illatok - mennyei energiák Athosról

Ha számodra csak a 100% természetes elfogadható, akkor most ne olvass tovább smile

Mert sajnos az athosi görög tömjének egy ideje már csak szintetikus illatolajokkal készülnek. Mert mi, vásárlók sokat és olcsón vagyunk hajlandók belőle vásárolni. És a valódi, jó minőségű illóolajok pedig drágák.

Pedig Athoson, ebben a különleges,világhírű ( férfi ) szerzetes köztársaságban, ahova nők nem tehetik be a lábukat, évszázadokra visszanyúló hagyománya van a görög tömjén készítésének, melyről elmondható, hogy az összes görög tömjén közül a legfinomabb. Mind illatra, mind energiára. Elegáns, lágy, kifinimult, mintha angyalok simogatnák a lelkünket.

Ez annak a rengeteg fizikai - lelki - szellemi energiának köszönhető, melyet a szerzetesek a hetekig tartó előállítás során beletesznek a készítésébe: a valódi tömjén gyantát melegítik, felolvasztják, majd hozzákeverik az illatolajat, ( ezek korábban valódi növényi részek és valódi illóolaj volt ), és hetekig nyújtják, gyúrják, miközben imádkoznak felette. Igyekeznek megvalósítani azt a minőséget, melyről a tömjén szól " A Szellem / Isten az anyagba száll ".

És aki egyszer is füstölt már athosi görög tömjént, az tudja, hogy sikerül is nekik smile

Nos ezért tartjuk őket a választékunkban. Mert semmi sem csak fekete vagy fehér, és a görög tömjének, különösen az athosiak megmutatják, hogy szintetikus illatolaj ide vagy oda, a Szellem uralkodik az anyag felett.

Az athosi tömjének között sokféle illatkompozícióval találkozunk, melyek az adventi időszakot támogatni és az ünnep fényét emelni hivatottak, ilyen például az ADVENTI VÁRAKOZÁS, melynek meleg-fűszeres illatában a sült gesztenye keveredik a pirított mandula illatával, és azonnal egy karácsonyi vásár hangulatába repít bennünket.

Karácsony estére meghívhatjuk a KARÁCSONYI HANGULAT vagy az ÁLDÁS illatát és energiáját, de ha angyali energiákkal szeretnénk az ünnep fényét emelni, akkor szintén jó helyen járunk.

Ha bővebben érdekel, hogyan is készítik ezt a tömjénkülönlegességet, akkor ebben a videóban, meg tudod nézni.
A görög tömjének között itt tudsz böngészni:
https://florasense.hu/termeszetes-fusto…/tomjen/gorog-tomjen

Áldott adventi készülődést kívánok,
Csilla

adventi készülődésKarácsony

Hozzászólások