Papp Csilla

12 mágikus éjszaka - december 26.-27.

12 mágikus éjszaka - december 26.-27.
12 mágikus éjszaka - december 26.-27.

3. MÁGIKUS ÉJSZAKA: december 26 éjféltől december 27 éjfélig♓️

A harmadik mágikus éjszakához tartozó hónap a MÁRCIUS, a hozzárendelt csillagjegy a HALAK ( a "feloldó erő" ), eleme a VÍZ, a témája pedig a szeretet, a gondoskodás, az odaadás és a kapcsolatok. A FÖLD-ön és az ÉG-en túl tehát a belső középpont felé vesszük az irányt. Itt a következő kérdéseken érdemes gondolkodnod:

-Mi történt veled ebben az évben márciusban ? Mire emlékszel jobban ? A külvilág történéseire, vagy arra hogy hogyan érezted magad, amikor a tavaszi napsugár első sugarai a virágok szirmait bontogatták ? Vagy a szikrázó tavaszi égboltra ?
-Hallgatsz-e a szíved hangjára ? Meg tudod-e különböztetni a tiszta érzéseket a vágy/ego hangjától ?
-Beengeded-e a csodákat az életedbe ? Tudsz-e hálás lenni minden apró csodáért, ami nap mint nap történik veled ? Észreveszed-e egyáltalán őket ?
-Tudod-e, mi a szíved legmélyebb vágya ? Mered-e követni ? Elhagyod-e a járt utat a járatlanért ?
-Milyenek a baráti kapcsolataid ? Kik erősítenek és kik hátráltatnak ? Kik azok, akiket jobb lenne elengedni az életedből, és kik azok, akikkel erősítened kellene a kapcsolatodat ? Megj: Akik erősítenek, azoknak a jelenlétében biztosan erősebbnek, magabiztosabbnak és jókedvűnek érzed magad. Inspirálnak, felemelnek, repítenek. Figyelj magadra és az érzéseidre !

Ehhez a minőséghez kapcsolódó füstölőanyag a víz elemű FEHÉR ZSÁLYA, mely csodálatosan tisztít érzelmi szinteken.

Gyakorlat: belső utazásodat segítheti bármilyen szívcsakra nyitó gyakorlat ( pl. jóga ), de elképzelheted egyszerűen azt is, hogy a meggyújtott füstölő átjárja, megtisztítja szívteredet és kinyitja szívedet. A mai napon különösen figyelj szíved szavára, és igyekezz olyan tevékenységeket végezni, melyben igazán jól érezd magad, bátran próbálj ki valami olyat, amihez kedvet érzel, de még sohasem vagy nagyon régen csináltad !

Áldás❤️

Szerző: Papp Csilla

fehér zsályarituáléévrendezés

Kapcsolódó termékek

Hozzászólások