Blog címkék: holisztikus megtisztulás

Ismerkedj meg a régmúlt idők hagyományos alapanyagaival és szertartásaival, melyek egykoron tökéletesen kiegészítettek, megtisztítottak és magaslatokba emeltek testet, lelket és szellemet. Célunk, hogy a mai kor embereként új formában, a füstölőrácsos edény segítségével te is átélhesd őseink rítusait, szertartásait, és megismerhesd a növények és fák gyantáinak áldásos és kiegyensúlyozó hatását a hétköznapokban is.

További blog bejegyzéseink

1 - 6 / 16 bejegyzés

Immunerősítés füstöléssel!*

Bár az immunerősítéssel kapcsolatban sok mindenkinek a vitaminok és egyéb szájon át bevehető gyógykivonatok jutnak az eszébe, melyek szintén hasznosak tudnak lenni, de immunrendszerünk állapota és ezáltal a betegségekre való fogékonysága alapvetően függ lelki-szellemi állapotunktól. Attól, hogy érzelmileg és mentálisan mennyire vagyunk középen, mennyire vagyunk erősek, határozottak és magabiztosak, ebben pedig a tiszta anyagok füstölése sokat segíthet.

Hiszen ahogy Louis Pasteur is mondta: "Csak a táptalaj számít nem a kórokozó"

Az IMMUNERŐSÍTŐ kifejezetten erre a célra készült friss, fűszeres illatú füstölőkeverék, melyben a TŰZ elemű TÖMJÉN és a BORÓKA fizikális szinten antivirális és antibakteriális hatással bír, míg lelki-szellemi szinteken összehangol és védelmet ad. A szintén TŰZ elemű KAKUKKFŰ jótékonyan hat a légutakra, lelki-szellemi szinteken pedig az akaraterőt erősíti. A VÍZ elemű FEHÉR ZSÁLYA azon kívül, hogy tisztít minden szinten, segít, hogy csak a lényegre koncentráljunk és ne fecséreljük el fölöslegesen az energiáinkat. A LEVEGŐ elemű FEHÉR ÜRÖM és a GILISZTAŰZŐ VARÁDICS pedig egységbe rendezi az energiákat.

A légfertőtlenítéshez, légtisztításhoz készült GYÓGYULÁS TÖMJÉNKEVERÉK különlegességét az adja, hogy mindegyik tisztító elemből ( TŰZ, VÍZ, LEVEGŐ ) tartalmaz összetevőt, pl. TÖMJÉN - TŰZ, ZSÁLYA, FEKETEÜRÖM - LEVEGŐ, LEVENDULA - VÍZ, így képes életterünket minden szinten ( TEST-LÉLEK-SZELLEM ) és minden formában megtisztítani. Ez fizikális szinten az antivirális, antibakteriális hatásban mutatkozik meg, míg lelki-szellemi szinteken az energetikai tisztítás, védelem ( feketeüröm ) és harmonizálás ( levendula ) formájában. Ilyenkor a téli influenza szezonban, de a tavaszi megtisztulásos időszakban is különösen ajánlott a használata.

A GYÓGYULÁST SEGÍTŐ füstölőkeverék a dammar, mirha, zsálya, levendulavirág, orbáncfű, kamillavirág gyengéd füstje amellett, hogy enyhe légfertőtlenítő hatású, felébreszti a bennünk rejlő öngyógyító erőt, mely elengedhetetlen a valódi gyógyuláshoz.

*A cikkben említett tulajdonságokat a hagyomány alapján gyűjtöttük össze, bármilyen fennálló panasz esetén kérjük konzultáljon háziorvosával. A füstölés nem helyettesítheti a megfelelő orvosi ellátást.

Évszakváltó tippek az őszi napéjegyenlőség idején

Itt van az ősz, itt van újra … Milyen érzéssel tölt el téged az ősz érkezése? Siratod a nyár elmúlását, a felejthetetlen élményeket temeted, újra és újra átélve őket, nosztalgiázva kissé melankolikusan? Vagy az új évszak beköszöntét üdvözíted, az új, csendesebb, rendező, integráló energiák érkeztére készülsz úgy kívül, mind belül?

Csodás évszak a nyár és legalább ennyire értékes az ősz is, amikor a természet ritmusát követve mi magunk is egy kissé visszavehetünk, fellélegezhetünk és befelé figyelve összegezhetjük a nyári színkavalkád leckéit, tanulságait és kihívásait. Mi az, ami hozzám járult és segítségével változáson mehettem keresztül? Érdemes ezen a kérdésen egy kicsit meditálni, hagyni visszhangozni … és amint elcsendesült a visszhang csak nyitottnak lenni a válasz megérkezésére.

Ahogy a természet is leveti tavaszi-nyári pompáját és letisztul, elengedi a régit, Nekünk is érdemes rászánni pár órát, ha tehetjük több napot is, hogy otthonunkban rendet tegyünk, átrendezzünk, frissítsünk, váltsunk az Újra. Hiszen ha valami megy, akkor helyet teremtünk az Új érkezésének! Így fennmaradhat a változás természetes ciklusa életünkben, mely elengedhetetlen ahhoz, hogy azzá válhassunk, amivé szeretné(n)k, hogy váljunk!

Az alábbi 4 tippet érdemes több napra elosztva, nyugodt tempóban elvégezni, elegendő időt rászánva. Aktív részvételedet a természetes füstölőszeres és füstölőpálcikák energiájával-erejével támogathatod. Ehhez minden tipp alatt találsz ajánlást.

Csodás tisztuló, rendező és teremtő napokat!

Hangolódj a természet ritmusára és figyelj! A táj lassan átalakul, szívet melengető, szemet gyönyörködtető új ruhába öltözik, majd lassan, gyengéden megválik a pezsgő, mozgalmas évszakok ruhájától és visszavonul, hogy felkészüljön az új évszak beköszöntére.

Hívunk Téged is, hogy merülj el egy kicsit önmagadban, vess számot az élményekről, tapasztalásokról, életedben bekövetkezett eseményekről. Ki mit adott vagy vett el? Te mit adtál és mit kaptál!? Mindezek mögött milyen lecke várhatja azt, hogy végre tudatosuljon Benned!

Mindezek tükrében mi az, ami megváltozott, újraértékelődött benned, más lett valamiről a nézőpontod?

Amikor úgy érzed, a végéhez közeledsz, csak hagyd, hogy a színkavalkád kipörgesse magát elmédből, engedd el-távozni.

A felvázolt belső munkát ön-magunknak kell elvégezni, miközben a jól kiválasztott füstölőszer támogatni tudja a folyamatot. Ajánljuk ehhez a BEFELÉ FIGYELEK, ELENGEDÉS, BELSŐ MOSOLY és TISZTÁNLÁTÁS füstölésre kész természetes prémium füstölőkeverékeket.

Ha inkább füstölőpálcikákat szereted, akkor válassz az Aromambience Jinkoh/Aloéfa, India Világa Cédrus- Nyugalom, Fiore d’Oriente Rafael arkangyal vagy Tudatosságtündér természetes, tiszta, prémium minőségű füstölőpálcikái közül.

A hátrahagyott évszakok összegzésével és számvetésével, ha végeztél, akkor nagyon jó alkalmad nyílik arra, hogy hálát gyakorolj. Ahogy az #1 évszakváltó tippekben utaltunk rá, érdemes minden tapasztalatot több oldalról, nézőpontból megnézni, hogy mit adhatott, taníthatott számunkra.

Ez a nézőpont előkészíti Lényedet arra, hogy olyan tapasztalatokért is hálás tudj lenni, amiért épp abban a pillanatban asztalt borítottál (volna).

Papíron, mentálisan vagy másutt lévő számvetést újra átnézve, engedd, hogy megmutatkozzék, mi mindenért lehetsz hálás. Idézd fel, gondolatban küldd el annak az embernek, eseménynek szeretetedet és háládat. Ahogy ebben elmerülsz, úgy engedd, hogy Téged is feltöltsön, megtöltsön a hála ragyogása. Időzz itt el annyit, amennyi jól esik.

A felvázolt belső munkát ön-magunknak kell elvégezni, miközben a jól kiválasztott füstölőszer támogatni tudja a folyamatot. Ajánljuk ehhez a HÁLA, ÁLDÁS, MENNYEI BÉKE füstölésre kész természetes prémium füstölőkeverékeket.

Ha inkább füstölőpálcikákat szereted, akkor válassz a Nepali Gardens bio minősített BUDDHA ÁLDÁSA vagy a Tibetian Line Szantálfa természetes, tiszta, prémium minőségű füstölőpálcikái közül.

Miként belsőnkkel már foglalkoztunk, úgy külsőnkkel és a minket befogadó terekkel is érdemes legalább ennyit elidőzni és gondos figyelmünkkel megtisztelni.

Az eddigi tippek, mind a mentális és/vagy érzelmi szinteket érintették, a hozzájuk ajánlott természetes füstölőszerek pedig az ehhez tartozó finomenergetikai folyamatokat lendítették előre.

Érdemes hát most a fizikai szintekre terelni figyelmünket. Követve az őszi táj átalakulását, bátran szortírozz ruháid, könyveid és kacatjaid (persze ilyen senkinek sincs, mi is tudjuk ;) )között, cserélődjön a ruhatár, menjen, ami másnak még jól jöhet és maradjon, ami számunkra hasznos - használjuk!!! Amennyire triviálisnak és elcsépeltnek tűnhet, legalább annyira támogató a tereink – ide értve irodánk, otthonunk, raktár, padlás stb. - ilyen szintű átforgatása. Szánj rá elegendő időt, hogy az itt is megjelenő érzésekkel tudj lenni. Lehet fájdalmas az elengedés, és lehet, megéri megélni a helyén keletkező űr szabadságát és nagyságát! Csak semmi sietség, engedd, hogy történjen.

Ha fizikai tér, akkor energetikai tértisztítás. Amennyiben otthoni rutinodnak még nem része, akkor most kiváló apropó az évszakváltás, hogy megismerkedj a finomenergetikai szintek tisztításával. Ahogy járunk kelünk a világban, benyomások érnek bennünket, mind-mind hat Lényünkre (lehangolt, energiavesztett, kimerült, negatív érzetek) ugyanígy Te magad és a Veled történtek energia lenyomata érződik otthonunk szemmel nem látható, de érzékelhető terében. Tudod, amikor belépve kiszalad a szádon, „Mennyire fagyos itt a hangulat!”. Nem, nem fagyott meg, de olyan az érzete, az energetikája. Ilyenkor is elvégezhető az energetikai tértisztítás, hogy Tiszta térben Tiszta létben lehess jelen.

A felvázolt munkát teljes jelenléteddel és Lényeddel végezd, miközben a jól kiválasztott füstölőszerrel tudod támogatni a folyamatot, sőt, energetikai tértisztítás során az egyik használható alapkellék a minőségi és természetes füstölőszer. Ajánljuk ehhez az AURATISZTÍTÁS és AURAVÉDELEM, ENERGETIKAI TÉRTISZTÍTÁS és RENDTEREMTŐ füstölésre kész természetes prémium füstölőkeverékeket.

Ha inkább füstölőpálcikákat szereted, akkor válassz az Nepali Gardens bio minősített AURABALZSAM, a Tibetan Line BORÓKA (védelem, erő, energia), Fiore d’Oriente GABRIEL ARKANGYAL vagy Jiri & Firends PALO SANTO természetes, tiszta, prémium minőségű füstölőpálcikái közül.

Zárásul következzen a kreatívabb, élvezetesebb rész. Miután újra értékelted a nyár eseményeit, hálával töltötted meg szívedet majd életed fizikai szintjét rendezted, különös figyelmet szentelve a finomenergetikai tér tisztításának, most jöjjön a szórakoztató(bb) rész!

Hívd meg játékos énedet, ülj le önmagaddal, akár egy hozzád közel álló, ilyen munkára kapható jó baráttal, és kezdődhet a játék. Az első 3 tipp elvégzésével kipucoltál minden idejét múlt érzelmet, gondolatot, tárgyat, ami már nem tartozik hozzád, ezzel jelentős teret felszabadítva az Új-nak.

Lépj be ebbe az üres térbe, érezd, hogy milyen tágas, tiszta és fényes. Arra vár, hogy játékos fantáziáddal, konkrét terveiddel és ötleteiddel betöltsd. Ahogy kezd alakot ölteni lelki szemeid előtt a vágyott Új, úgy engedd át magad az Új megjelenésével járó felemelő érzéseknek. Ezzel az érzelmi töltettel szívedben rajzold, írd, fesd le, tégy egy konkrét, ehhez kapcsolódó fizikai lépést. Ezáltal segítheted elő azt, hogy amit fejedben fantáziáltál, vágytál, azt szívközpontodban magadénak érezve a fizikai síkra is kivetíthesd. Ehhez ideális az épp növekedésnek induló Hold, hiszen az elvetett magok ilyenkor rengeteg tápláló energiát kapnak!

A felvázolt munkát teljes jelenléttel és Lényeddel végezd, miközben a jól kiválasztott füstölőszerrel támogatni tudod a folyamatot. Ajánljuk ehhez az ÚJRAKEZDÉS/TRANSZFORMÁCIÓ, AZ ERŐ FORRÁSA, KONCENTRÁCIÓ vagy ENERGIABOMBA füstölésre kész természetes prémium füstölőkeverékeket.

Ha inkább füstölőpálcikákat szereted, akkor válassz az Herbosense YLANG – KREATIVITÁS, az India Világa MIRHA – BEFOGADÁS, az Aromambience CÉDRUS – KONCENTRÁCIÓ, Fiore d’Oriente FÉNYTÜNDÉR, KREATIVITÁSTÜNDÉR vagy HANIEL ARKANGYAL természetes, tiszta, prémium minőségű füstölőpálcikái közül.

Holisztikus tisztulás - Aurális védelmet nyújtó ruha !?

Napjainkban egyre inkább terjed a tudatos jelenlét vagy mindfullness, ha úgy tetszik, fogalma, gyakorlása, mely feltételezi azt, hogy saját energiarendszerünkkel, érzelmeinkkel, gondolatainkkal is aktív, cselekvő kapcsolatba lépünk a jelenben. Röviden, tisztába kerülünk Lényünk valójával. Ez mind gyakorlás, idő, türelem, még több gyakorlás és hullámvölgyek sora, de megvalósítható!

Ahhoz, hogy auránkat egész nap során megfelelő kondícióban tudjuk tartani, a korábban említett természetes füstölőanyagokon és illóolajokon túl, úgy is dönthetünk, hogy tartósabb  és stabilabb energetikai harmoniát választjuk.

Az univerzális tudás és inspiráció végtelen, így születhettek meg azok a varázslatos Spirit of Om ruhák, melyekben ötvözték az ősi szakrális szimbólumokat, biopamutot és a féldrágakövek  holisztikus erejét így támogatva jól-létünket, személyes fejlődésünket.

Hogy ez a hármas hogyan is tud energiarendszeredre hatni!? Vegyük sorra a fizikaitól a finomenergetikai szintekig! Az ellenőrzött biológiai gazdálkodásból származó pamut vegyszerektől és konzerválóanyagoktól mentes, mely napjaink ruhaipari környezetében és  tudatos vásárlóként, egyre nagyobb szerepet kap. Azáltal, hogy biominősített pamutból készülnek a ruhák, bőrünk szabadon lélegezhet benne, érzékenybőrűek is bátran viselhetik, és nem utolsó sorban fenséges érzés belebújni :) Bővebben itt olvashatsz erről a témáról ( https://tudatosvasarlo.hu/cikk/fogyasztokat-szennyezik-ruhaipar-vegyszerei ).

A szimbólumok ( Élet virága, lótusz, csakrák, Buddha, mandala ) energetizáló, védelmező és feltöltő hatását tovább erősítik a Feng shui szerint alkalmazott színek, és annak a 3  féldrágakőnek ( ametiszt, sungit, turmalin ) a finomított pora - és így energiája - melyet egyedi technikával adnak a ruha anyagához és a digitálisan nyomtatott minták festékanyagához. Így tovább harmonizálva és emelve lényünk energiaszintjét,

Ezek a ruhák segíthetik koncentrációnkat, fókuszunkat, támogathatja belső egyensúlyunk megőrzését, így támogatva célorientáltságunkat. Auránkat javíthatja és védelmezheti. Ezáltal  az sokkal intenzívebb, tömörebb és kiegyensúlyozottabb lehet. A diszharmonikus energiákat semlegesítheti, a harmonikusat pedig pozitívan befolyásolhatja. Fizikai testünkre is jótékony hatást gyakorolhat, vérképek segítségével látható különbség mutatkozik a vörösvértestek eloszlásában, Spirit of Om ruházat viselését követően sokkal harmonikusabb, egyenletesebb volt az elrendeződésük.

Modern designuknak hála bárhol és bármikor viselhetjük őket, legyen az testmozgás, meditációs gyakorlás, munka vagy szabadidős tevékenység.

Holisztikus tisztulás - Auravédelem tudatosan - ásványokkal

Az aurális védelem szorosan kötődik a tudatos jelenléthez és a tudatos választáshoz. Egyrészt, ha jelen tudunk lenni, akkor lehetőséget teremtünk Önmagunknak arra, hogy kapcsolódhassunk belsőnkhöz, érzéseinkhez, aktuális érzeteinkhez. Ez a jelenlét azt is feltételezi, hogy fókuszunk befelé irányul, mintsem a külvilág felé. Így ahelyett, hogy mások, általunk feltételezett és Gond-olt szándékával és érzésével lennénk elfoglalva, saját középpontunkban maradva és onnan cselekedve tudunk választani. Tudatos választás ugyanis az, hogy engedek-e a csípőből érkező reakcióknak, hogy olykor pusztítóan elsöpörjék a másikat, vagy középpontban maradva Önmagamat fejezem ki, vádolás, hárítás és megsemmisítés nélkül, középpontomból vagyis semlegesen. Mi is tudjuk, sőt tapasztaljuk a mindennapjainkban, hogy ehhez fel kell nőni, tanulni és legfőképp nyitottan kell gyakorolni.

Középpontunk megtalálásában nagy segítségünkre lehet, ha Földanya segítségével leföldeljük magunkat. Elegendő ehhez, ha veszünk néhány mély lélegzetet, miközben vizualizáljuk és érezzük a talpunkon át a Földbe lenyúló horgonyokat, melyek stabilak, erősek és helyünkön tartanak bennünket.

A földelő meditáción túl pedig magunkon viselve egy-holisztiegy ásványból készült ékszert, nyakláncot, karkötőt vagy magunknál hordva egy marokkövet, tovább tudjuk erősíteni és védelmezni auránkat. Fürdővizünket is gazdagíthatjuk az ásványok támogató és védelemző energiájával. Akár kád vizünkhöz adva, vagy a zuhanycsőbe helyezve. Figyeljünk arra, hogy semmilyen szépségápolási termék, még, ha bio és natúr is, ne kerüljön a vízbe egyidejűleg az ásvánnyal. Illetve bizonyosodjunk meg arról is, hogy a kiválasztott ásvány érintkezhet e vízzel!!

A fizikai szintekre erőteljesebben ható ásványok például a gránát, sungit, turmalin és a gagát. Míg a szellemi szintű védelemért viseljünk hegyi kristályt, ametisztet, csaroitot vagy gyémántot.

7 csakra karkötővel, melyben megtalálható mind a hét csakrát képviselő ásvány, támogathatjuk saját energiarendszerünk egészét a nap folyamán.

Holisztikus tisztulás - Aurális védelem füstöléssel, illóolajokkal

Auránk tudatos tisztítása, úgy gondoljuk, hogy elengedhetetlen a növekedéshez, fejlődéshez és az előrelépéshez. Talán fel se tudjuk fogni, mennyire fontos a finomenergetikai szintek karbantartása. Ehhez nemcsak a tisztítás, de ez esetben a védelem is szervesen hozzátartozik. Otthonunk tisztításánál ezt csak mint egy opció említettük, hiszen oda, azért nem engedünk csak úgy be bárkit. Azonban mindennapi tevékenykedéseink során bizony akarva akaratlan kapcsolódunk olyan energiákkal is, melyek nem feltétlen támogatnak bennünket. Erről pedig nekünk kell a tudatos döntést meghozni, hogy önmagunk érdekében aktívan teszünk-e valamit energetikai stabilitásunkért vagy sem.

Az Aurapajzs kész füstölőkeverék egészíti ki az Auratisztító füstőlőkeverék hatását. A tömjén, sárkányvér és tulsi kombinációja erőteljes védelmi energiákat mozgósítanak, melyeket, csakúgy mint az auratisztítás során, vizualizációval tudunk tovább erősíteni. Ha magunk szeretnénk keverni, használhatjuk a sárkányvér gyantát, angelikagyökeret, borókát, cédrust, édesfüvet, orbáncfüvet, fehér és feketeürmöt stb. Fontos!!! A növényi szárítmányhoz feltétlen válassz és keverj gyantát, ami lassítja a füstölést és, mint közvetítő anyag, átalakítja a növényt a tűz energiája által.

Illóolajokkal is támogathatod aurádat. Ehhez alkalmazhatod a pacsuli, szantál, pálmarózsa, levendula, cédrus olajakat. Az illóolajak ilyen célú felhasználására legalkalmasabb eszköz az illatgömbök viselete, akár mint nyaklánc, karkötő vagy fülbevaló. Egyre elterjedtebb a lávakő használata illóolajokhoz, hiszen porrózus felületén megmarad az olaj, és így el tud párologni. Exkluziv ezüst illatos ékszerekért fordulj a Pomanders-hez, egyéni konzultáció során egyedi ékszered mellé személyreszabott Védelmező keveréket is kérhetsz!

Az illóolajok között is különleges helyet foglal el a tömjén. Amellett, hogy az isteni tudatossághoz, égi szférához és a Fényhez kapcsolódik és kapcsol bennünket is, testünkön viselve erőteljes védelmező hatása is van. Az illatgömbök mellett cseppentheted bázisolajba vagy hidrolátumként magadra fújva is.

Párologtató vagy diffúzor segítségével is aktiválhatod az illóolajak energiáit. Bázisolajhoz adva az illóolajakat testünk egészén viselhetjük őket.

Talán a legkényelmesebb módja auránk frissítésére, ha 1. vagy 7. csakra sprayvel magunkra fújunk egy kicsit a nap folyamán. Hasonlóan hatásos aurális védelmet alakít ki bármelyik szentelt víz alapú spray, mint az Aqua Sacral vagy az Aqua Florida.

Érdemes azonban azzal is tisztában lennünk, hogy mind a természetes füstölőanyagok, mind az illóolajak jelenléte és hatása mulandó, bizonyos idővel hatásuk elillan, hacsak nem módunkban áll egész napos használatukra. Ha ennél tartósabb védelmet szeretnél magadon-magad körül érezni, akkor tarts velünk, legközelebb erről írunk!

Holisztikus tisztulás - Auratisztítás rituáléja

Fizikai testünk megtisztításával végeztünk, most fókuszáljunk lényünk finomenergetikai síkjaira is. Összefoglaló névvel aurának hívjuk a fizikai testünket körülölelő szubtilisebb, átlag emberek számára láthatatlan rétegeket, melyek mintegy burok képeznek egy védelmi réteget lényünk számára.

Ahogyan otthonunk és élettereink energiamezejében is lenyomatok képződnek a mindennapok során, úgy auránkra is ugyanolyan hatást gyakorolnak mind a negatív, mind pedig a pozitív élmények, emlékek, gondolatok. Van ami erősíti, van ami gyengíti. A zsörtölődés, önmagunkban puffogás, negatív lehúzó spirálok amik beszippantnak minket olykor, a lekésett busz, az elégedetlenkedés, pletkálykodás és így tovább, a teljesség igénye nélkül mind életünk olyan momentumai, amikor egy gyengítő hatást gyakorolunk önmagunkra. Persze ez nem tudatos önpusztítás, de mennyivel jobb, ha mindez tudatossá válik számunkra és így aktívan tudunk velük dolgozni.

Auránkat több féleképpen is meg tudjuk tisztítani. Ami nekünk a legjobban bevált az a természetes füstölőanyagokkal történő fizikai-finomenergetikai szintű tisztítás, melyet kiegészítünk egy hozzánk személyesen passzoló vizualizációval.

A legkényelmesebb megoldás erre az Auratisztító kész füstölőkeverék, melyet csak rá kell tegyél a füstölőrácsos edényre, azzal a szándékkal, hogy “Én itt és most megtisztítom az aurámat a diszharmonikus energiáktól, lenyomatoktól, mintáktól”. Majd a füstölőedényt vagy füstölőpálcikát mozgassuk körbe testünk körül. De bármelyik kedvenc tértisztító vagy tisztító keveréked megállja a helyét auratisztításban is. Használhatod továbbá a tűz elemű Palo Santot vagy a víz elemű Fehér Zsályát is. Ezutóbbiakhoz nem szükséges kiegészítő, na jó, azért egy tálka jól jöhet a lepotyogó hamunak.

Ha rá tudsz szánni pár percet, érdemes a füstölést vizualizációval kiegészítened. Képzelj el egy számodra megfelelő méretű burkot, amiben jól érzed magad, nem túl szűk, nem túl tágas, épp jó. Képzeld el, ahogy a tisztító füst megtölti és megtisztítja ezt a burkot. De elképzelhetsz egy fényfürdőt is ( zuhanyzás közben nincs is ennél kézenfekvőbb és könnyebb vizualizáció ) ami lemossa a foltokat, szennyeződést, és ragyogóan fényessé válsz tőle.

Mikor és milyen gyakran végezd el ezt a rituálét? Hallgass magadra, amikor úgy érzed és jó esik. Ez lehet úgy a reggeli rituáléd kiegészítése, mint az esti tisztálkodási szokásaid egy újabb eszköze.

Mit tehetsz azért, hogy az aurád ne csak tiszta, de védelmező és tartós legyen? Hamarosan érkezik a betekintő !

1 - 6 / 16 bejegyzés