Blog címkék: Zengő cédrus gyanta

Ismerkedj meg a régmúlt idők hagyományos alapanyagaival és szertartásaival, melyek egykoron tökéletesen kiegészítettek, megtisztítottak és magaslatokba emeltek testet, lelket és szellemet. Célunk, hogy a mai kor embereként új formában, a füstölőrácsos edény segítségével te is átélhesd őseink rítusait, szertartásait, és megismerhesd a növények és fák gyantáinak áldásos és kiegyensúlyozó hatását a hétköznapokban is.

További blog bejegyzéseink

1 - 2 / 2 bejegyzés

Napi összehangoló tipp: Rendteremtő füstölőkeverék

Egy újabb prémium minőségű füstölőkeverék külső-belső rendrakás céljából.
Ennek a tartóoszlopa az Anasztázia könyvekből már jól ismert ZENGŐ CÉDRUS gyantája, amely igazából a szibériai cirbolyafenyő ( pinus cembra sibirica ) sötét színű és hihetetlenül fanyar-fűszeres illatú gyantája. Ez a fa, bár nevével ellentétben nem cédrus ( azzal a cikkel még tartozom, hogy mi cédrus, és mi az, amit csak annak hívnak ), de mégis csodálatos földelő és központosító energiát közvetít, füstölése közben egyszerűen azt érezzük, hogy minden rendben van – bennünk és körülöttünk.

E köré rendeződnek a további prémium összetevők:

----> valódi superior Hojari TÖMJÉN Omanból, mely az Éggel való kapcsolódásban segít

-----> a szívteret tisztító és harmonizáló aranysárga PALO SANTO

-----> az ellazulást hozó, és a gondolati / mentális szinteket tisztító és harmonizáló francia LEVENDULAVIRÁG

-----> a kitartást és túlélést szimbolizáló alpesi CIRBOLYAFENYŐ fája

-----> a nyugalmat, belső erőt, stabilitást és bizalmat adó valódi LIBANONI CÉDRUSFA, az „istenek fája”

Ez a kompozíció kiválóan alkalmas a mostani időkben napi „auratisztísztításra” vagy rendszeres beltéri füstölésre, de egy alapos tértisztítás után is csodálatosan újra rendezi a teret.

Aki nem hiszi, járjon utána, azaz füstölje :-)

Napi összehangoló tipp: Zengő cédrus gyanta

Az Anasztázia könyvekből sokan hallottak már eme gyönyörű fa csodálatos hatásairól, és talán már használják is olaját, a magjából készült pépet, vagy a fájából készült ékszert.

Amit viszont érdemes tisztázni és tudni, hogy ez nem egy cédrus fajta, hanem valójában egy fenyő, mégpedig a szibériai cirbolyafenyő ( pinus cembra sibirica ), mely joggal a tajga királynője.

Kb. 5.000 évvel ezelőtt már a sumérok is írtak számtalan jótékony hatásáról agyagtábláikon, és európai / alpesi fajtáját pedig a druidák tartották nagy becsben.

Manapság Európában is reneszánszát éli, szívnyugtató hatása miatt sokan döntenek egy cirbolyafenyő fájából készült ágy, vagy faforgácsaival töltött párna mellett.

A fenyő mindig is az erő, a kitartás és a túlélés szimbóluma volt, mely különösen igaz az örökzöld cirbolyafenyőre, hiszen akár a tajgát nézzük, akár az Alpok magasabban fekvő régióit, ahol honos, elmondható, hogy extrém körülményeknek van kitéve.

A ZENGŐ CÉDRUS intenzív fanyar-fűszeres illatát füstölés nélkül is érezzük, mely füstölve annyira intenzív és erőteljes lesz, szinte émelyítően, hogy érdemes más növényekkel együtt füstölni, már csak azért is, mert nagyon megfolyik a rácson. Fizikai szinten erős antibakteriális, antivirális hatással bír, míg lelki szinten a szívteret nyugtatja és harmonizálja. Igen erősen földel ( ez sötét színén is látszik ), és ami a zengő cédrus különlegességét adja, hogy olyan erősen rendezi és központosítja az energiákat, melyet kevés más anyagnál tapasztalunk. Ez az ő „szuperképessége”: a rendrakás, összerendezés :-)

Ezt kínálja föl az embereknek, ezt a hatalmas, méltóságteljes erőt, melyet érdemes tisztelettel és alázattal használni.

Született egy csodálatos prémium keverék is belőle, melynek nem meglepő módon RENDTEREMTŐ a neve, de erről a következő bejegyzésben lesz szó.

1 - 2 / 2 bejegyzés