Blog címkék: cédrushajtás

Ismerkedj meg a régmúlt idők hagyományos alapanyagaival és szertartásaival, melyek egykoron tökéletesen kiegészítettek, megtisztítottak és magaslatokba emeltek testet, lelket és szellemet. Célunk, hogy a mai kor embereként új formában, a füstölőrácsos edény segítségével te is átélhesd őseink rítusait, szertartásait, és megismerhesd a növények és fák gyantáinak áldásos és kiegyensúlyozó hatását a hétköznapokban is.

További blog bejegyzéseink

1 - 1 / 1 bejegyzés

Újdonság - cédrushajtás spray

???? A JIRI & FRIENDS 100% tiszta és természetes tértisztító spray termékcsaládja újjabb taggal bővült: immáron a közkedvelt cédrushajtásból is elérhető.
 ???? Arról már többször írtam, hogy ez az észak-amerikai sámánisztikus tradícióban igen közkedvelt növény botanikailag nem cédrus, hanem a kaliforniai gyantás ciprus ( calocedrus decurrens ) illatos hajtásvége, melynek illata igen jellegzetesen aromás - kissé édeskés, gyümölcsös, fűszeres.

???? Erőteljes feminin energiát képvisel ( FÖLD minőséggel ), meleg, balzsamos-fűszeres illata erőteljesen tisztít, ellazít és hamonizál egyszerre.
???? Az indiánok ezért ( is ) a fehér zsálya női párjának tartják, ezért gyakran füstölik őket együtt: ilyenkor az erőteljes tisztító hatás mellett kiegyensúlyozódnak a férfi-női energiák ( yin-yang ) is.
???? Természetesen spray-ként is kombinálhatjuk a fehér zsályával, nem csak füstölve.
???? A spray a Jiri & Friends-től megszokott módon 3 részből tevődik össze: a növény alkoholos kivonatához ( tinktúra ) hidrolátumot és illóoalajat adnak, amitől energetikailag sokkal komplexebb lesz, mintha csak illóolajat használnánk.
???? És persze mindig tartsuk szem előtt: egy növényi készítmény illata is - ha a valódi növényből készült, tiszta és természetes - a növényre jellemző ( kivétel persze ez alól a csak információs készítmények, esszenciák, homeopátia ): szóval a cédrushajtás spraynek cédrushajtás illata van...
???? Ha pedig hívást érzel, hogy több szinten is dolgozz vele, akkor morzsolt formában, kötegben és füstölőpálcikában is ( szintén Jiri & Friends ) elérhető nálunk.
???? Szépséggel, áldással
???? Csilla
???? Florasense
1 - 1 / 1 bejegyzés