Blog címkék: bio

Ismerkedj meg a régmúlt idők hagyományos alapanyagaival és szertartásaival, melyek egykoron tökéletesen kiegészítettek, megtisztítottak és magaslatokba emeltek testet, lelket és szellemet. Célunk, hogy a mai kor embereként új formában, a füstölőrácsos edény segítségével te is átélhesd őseink rítusait, szertartásait, és megismerhesd a növények és fák gyantáinak áldásos és kiegyensúlyozó hatását a hétköznapokban is.

További blog bejegyzéseink

1 - 1 / 1 bejegyzés

Holisztikus tisztulás - Aurális védelmet nyújtó ruha !?

Napjainkban egyre inkább terjed a tudatos jelenlét vagy mindfullness, ha úgy tetszik, fogalma, gyakorlása, mely feltételezi azt, hogy saját energiarendszerünkkel, érzelmeinkkel, gondolatainkkal is aktív, cselekvő kapcsolatba lépünk a jelenben. Röviden, tisztába kerülünk Lényünk valójával. Ez mind gyakorlás, idő, türelem, még több gyakorlás és hullámvölgyek sora, de megvalósítható!

Ahhoz, hogy auránkat egész nap során megfelelő kondícióban tudjuk tartani, a korábban említett természetes füstölőanyagokon és illóolajokon túl, úgy is dönthetünk, hogy tartósabb  és stabilabb energetikai harmoniát választjuk.

Az univerzális tudás és inspiráció végtelen, így születhettek meg azok a varázslatos Spirit of Om ruhák, melyekben ötvözték az ősi szakrális szimbólumokat, biopamutot és a féldrágakövek  holisztikus erejét így támogatva jól-létünket, személyes fejlődésünket.

Hogy ez a hármas hogyan is tud energiarendszeredre hatni!? Vegyük sorra a fizikaitól a finomenergetikai szintekig! Az ellenőrzött biológiai gazdálkodásból származó pamut vegyszerektől és konzerválóanyagoktól mentes, mely napjaink ruhaipari környezetében és  tudatos vásárlóként, egyre nagyobb szerepet kap. Azáltal, hogy biominősített pamutból készülnek a ruhák, bőrünk szabadon lélegezhet benne, érzékenybőrűek is bátran viselhetik, és nem utolsó sorban fenséges érzés belebújni :) Bővebben itt olvashatsz erről a témáról ( https://tudatosvasarlo.hu/cikk/fogyasztokat-szennyezik-ruhaipar-vegyszerei ).

A szimbólumok ( Élet virága, lótusz, csakrák, Buddha, mandala ) energetizáló, védelmező és feltöltő hatását tovább erősítik a Feng shui szerint alkalmazott színek, és annak a 3  féldrágakőnek ( ametiszt, sungit, turmalin ) a finomított pora - és így energiája - melyet egyedi technikával adnak a ruha anyagához és a digitálisan nyomtatott minták festékanyagához. Így tovább harmonizálva és emelve lényünk energiaszintjét,

Ezek a ruhák segíthetik koncentrációnkat, fókuszunkat, támogathatja belső egyensúlyunk megőrzését, így támogatva célorientáltságunkat. Auránkat javíthatja és védelmezheti. Ezáltal  az sokkal intenzívebb, tömörebb és kiegyensúlyozottabb lehet. A diszharmonikus energiákat semlegesítheti, a harmonikusat pedig pozitívan befolyásolhatja. Fizikai testünkre is jótékony hatást gyakorolhat, vérképek segítségével látható különbség mutatkozik a vörösvértestek eloszlásában, Spirit of Om ruházat viselését követően sokkal harmonikusabb, egyenletesebb volt az elrendeződésük.

Modern designuknak hála bárhol és bármikor viselhetjük őket, legyen az testmozgás, meditációs gyakorlás, munka vagy szabadidős tevékenység.

1 - 1 / 1 bejegyzés