Papp Csilla

12 mágikus éjszaka - december 27.-28.

12 mágikus éjszaka - december 27.-28.
12 mágikus éjszaka - december 27.-28.

4. MÁGIKUS ÉJSZAKA: december 27 éjféltől december 28 éjfélig♈️

A negyedik mágikus éjszakához ( naphoz ) tartozó hónap az ÁPRILIS, a hozzárendelt csillagjegy a KOS ( a "faltörő vagy feltörő erő" ), eleme a TŰZ, a témája pedig a célkitűzés, új ötletek és inspirációk. A gyökereid, az égi csatornád és a belső középpontod megtisztítása után engedd, hogy szíved vágya előtörjön, hogy rácsodálkozva köszönthesd benne isteni inspirációdat. Mivel a tűz a transzformáció energiája is egyben, a mai napon a következő kérdéseken érdemes elgondolkodnod:

-Hogyan élted meg az elmúlt áprilist, a húsvétot, és az általa szimbolizált feltámadást/transzformációt ?

-El kell-e még valamit elengedned, fel kell-e még oldanod valamit magadban az elmúlt 3 nap témáival kapcsolatban ahhoz, hogy a transzformáció, az átalakulás megtörténhessen benned, és ezáltal kitűzhesd és megvalósíthasd "isteni céljaidat " ?

A témához kapcsolódó füstölőanyag a tűz elemű PALO SANTO.

Gyakorlat / Rituálé: Ha úgy érzed, hogy vannak még dolgok, melyeket el kell vagy el szeretnél engedni, akkor írd fel egy darab papírra őket és egy fehér gyertya lángjában égesd el vagy vesd egyszerűen tűzre ( kertben, kandallóban ). Vagy meggyújtva a PALO SANTO-t képzeld el, hogy a meggyújtott füstölő füstje teljesen kitisztítja a lapot, kitöröl rajta mindent, hogy tiszta lappal mehess tovább. Körbe is füstölheted magad, hogy finomenergetikai rendszeredből is kitisztuljon minden ezzel kapcsolatos minta és program.

Így legyen, Áldás❤️

Szerző: Papp Csilla

Palo Santo faperui szent farituáléévrendezés

Kapcsolódó termékek

Hozzászólások