A szerelem ünnepe Aphrodité csókjával

A szerelem ünnepe Aphrodité csókjával
A szerelem ünnepe Aphrodité csókjával

Aphrodité a szerelem és szépség istennője, a kreatív nő és szerető archetípusát képviseli korunkban. Homérosz szerint Aphrodité, az „édes mosolyú” istennő, „az égilakókban ki édes vágyakat ébreszt, és ki igája alá veti múló emberi fajtánk / és az egek röpülő madarát, s a vadak sokaságát, / mind valahányat a föld táplál s valahányat a tenger…”

Természetes füstölőszereink között kutatva, keresve időt nem sajnálva gyűjtöttünk össze 5 kész füstölőkeveréket, melyek nem csak Aphroditéknak válhat javára! A kiválogatott füstölők minőségükben lágyan támogatják Lényünket és a teret abban, hogy a görög istennővel asszociált finom, gyengéd, lágy, csábító energiákat meginvitálják, aktivizálják.

Íme az öt kiválasztott keverék:

  • Ambróziaszív: A görög mitológiában az istenek eledele. Balzsamos-bódító illatával hangolja át a teret. Az Ambrózia füstölőkeverék összetétele titkos, folyamatosan változott az idők folyamán, hogy egyre tökéletesebb, istenekhez méltó keveréket alkossanak az emberek Indiában. Így született meg az AMBRÓZIA. Finoman és előkelően bontja ki illatszirmait, aztán, mint egy arany isteni szikra "robban" be a térbe, és transzformálja az ott meglévő energiákat.
    Az Ambrózia szívet füstölhetjük faszénen vagy füstölőrácson, mindkét esetben feledhetetlen élményben lesz részünk.
  • Sába királynője - Csábítás & érzékiség: Meleg, érzéki illatú, egzotikus fűszerekkel teli keverék a szerelem és az erotika birodalmába repít bennünket. Kulcsminőségei az érzékiség, erotika és varázslat.
  • Aphrodité - Szépség & szerelem: Gazdag, átlényegítő meleg-fűszeres illata Aphrodité sokrétű minőségét eleveníti meg a térben, melyek a szeretet, szerelem, odaadás, érzékiség és művészi kreativitás
  • Gyengédség: Ez a keverék kellemes, mérsékelten édes-fűszeres illatával varázsol el bennünket, hogy megérkezhessünk a gyengéd szerelem és az intimitás birodalmába. Mint általában az édes illatú keverékek, lelazít, a benne lévő fűszerek pedig afrodiziákumként hatnak. Nemcsak szerelmes pillanatokra. Kulcsminőségei a szerelem, intimitás és odaadás.
  • Tantrikus szerelem: Ez a nagyon kellemes, enyhén édes, erotikus illatú füstölőkeverék segít abban, hogy az életet, és a szexualitást minden porcikánkkal meg tudjuk élni, átérezni, hogy az érzések, érzetek, energiák szabad tudjanak áramlani. Kulcsminőségei az érzékiség, odaadás, nyitottság

A füstölőrácson könnyedén kacskaringózó természetes füstölőszerek, melyek növények, növényi gyanták, virágok stb. különleges keveréke, észrevétlenül és illatosan hangolják át a teret. Az Aphrodité ajándékszett tartalma az 5 felsorolt füstölőszer, Aphrodité füstölőrácsos és párologtató edény, kif kefe és adagolókanál.

Te melyik keverék áldásos energiáiban mártóznál meg a Szerelem ünnepén, vagyis mindennap?

Kapcsolódó termékek

Hozzászólások