Papp Csilla

Tömjén ékszer = aromaékszer

Tömjén ékszer = aromaékszer
Tömjén ékszer = aromaékszer
???? A tömjén ékszerek valódi leporított tömjén gyantából ( szomáliai Boswellia carterii ) készülnek - műgyantával dolgozzák össze őket, hogy stabilan formázhatók legyenek - így a frissen készült és hozzánk beérkezett ékszereknek nem meglepő módon intenzív tömjén illatuk van.

???? Sajnos ez a jellegzetes illat idővel akkor is elhalványul, ha nem hordjuk őket, ahogy fokozatosan elillan belőlük az illóolaj.

???? Ha valaki szereti / szeretné a tömjén illatát folyamatosan magán viselni, akkor erre a MATT ( tehát nem polírozott ) ékszereknél igen egyszerű és nagyszerű lehetősége van.

???? Elég csak a tenyerünkbe cseppenteni 1 csepp valódi és jó minőségű tömjén illóolajat, és azzal átdörzsölni az ékszert, ami magába szívja az illóolajat, akárcsak egy illatkő. Ezt később bármikor megismételhetjük, amikor azt érezzük, hogy már nem elég intenzív az illata.

???? Az olaj még az ékszer színét is intenzívebbé varázsolja.

???? Természetesen más illóolajat is használhatunk, amit éppen szeretnénk.

???? Nálunk a választékban jelenleg 2 féle tömjén illóolaj érhető el stabilan: A Fiore-tól a szomáliai Boswellia carterii, illetve a GLORIOUS omani tömjénből ( Boswellia sacra ) Németországban desztillált hihetetlenül aromás olaja.
tömjén gyantatömjén ékszertömjén

Kapcsolódó termékek

Hozzászólások