Évszakváltó tippek az őszi napéjegyenlőség idején

Évszakváltó tippek az őszi napéjegyenlőség idején
Évszakváltó tippek az őszi napéjegyenlőség idején

Itt van az ősz, itt van újra … Milyen érzéssel tölt el téged az ősz érkezése? Siratod a nyár elmúlását, a felejthetetlen élményeket temeted, újra és újra átélve őket, nosztalgiázva kissé melankolikusan? Vagy az új évszak beköszöntét üdvözíted, az új, csendesebb, rendező, integráló energiák érkeztére készülsz úgy kívül, mind belül?

Csodás évszak a nyár és legalább ennyire értékes az ősz is, amikor a természet ritmusát követve mi magunk is egy kissé visszavehetünk, fellélegezhetünk és befelé figyelve összegezhetjük a nyári színkavalkád leckéit, tanulságait és kihívásait. Mi az, ami hozzám járult és segítségével változáson mehettem keresztül? Érdemes ezen a kérdésen egy kicsit meditálni, hagyni visszhangozni … és amint elcsendesült a visszhang csak nyitottnak lenni a válasz megérkezésére.

Ahogy a természet is leveti tavaszi-nyári pompáját és letisztul, elengedi a régit, Nekünk is érdemes rászánni pár órát, ha tehetjük több napot is, hogy otthonunkban rendet tegyünk, átrendezzünk, frissítsünk, váltsunk az Újra. Hiszen ha valami megy, akkor helyet teremtünk az Új érkezésének! Így fennmaradhat a változás természetes ciklusa életünkben, mely elengedhetetlen ahhoz, hogy azzá válhassunk, amivé szeretné(n)k, hogy váljunk!

Az alábbi 4 tippet érdemes több napra elosztva, nyugodt tempóban elvégezni, elegendő időt rászánva. Aktív részvételedet a természetes füstölőszeres és füstölőpálcikák energiájával-erejével támogathatod. Ehhez minden tipp alatt találsz ajánlást.

Csodás tisztuló, rendező és teremtő napokat!

Hangolódj a természet ritmusára és figyelj! A táj lassan átalakul, szívet melengető, szemet gyönyörködtető új ruhába öltözik, majd lassan, gyengéden megválik a pezsgő, mozgalmas évszakok ruhájától és visszavonul, hogy felkészüljön az új évszak beköszöntére.

Hívunk Téged is, hogy merülj el egy kicsit önmagadban, vess számot az élményekről, tapasztalásokról, életedben bekövetkezett eseményekről. Ki mit adott vagy vett el? Te mit adtál és mit kaptál!? Mindezek mögött milyen lecke várhatja azt, hogy végre tudatosuljon Benned!

Mindezek tükrében mi az, ami megváltozott, újraértékelődött benned, más lett valamiről a nézőpontod?

Amikor úgy érzed, a végéhez közeledsz, csak hagyd, hogy a színkavalkád kipörgesse magát elmédből, engedd el-távozni.

A felvázolt belső munkát ön-magunknak kell elvégezni, miközben a jól kiválasztott füstölőszer támogatni tudja a folyamatot. Ajánljuk ehhez a BEFELÉ FIGYELEK, ELENGEDÉS, BELSŐ MOSOLY és TISZTÁNLÁTÁS füstölésre kész természetes prémium füstölőkeverékeket.

Ha inkább füstölőpálcikákat szereted, akkor válassz az Aromambience Jinkoh/Aloéfa, India Világa Cédrus- Nyugalom, Fiore d’Oriente Rafael arkangyal vagy Tudatosságtündér természetes, tiszta, prémium minőségű füstölőpálcikái közül.

A hátrahagyott évszakok összegzésével és számvetésével, ha végeztél, akkor nagyon jó alkalmad nyílik arra, hogy hálát gyakorolj. Ahogy az #1 évszakváltó tippekben utaltunk rá, érdemes minden tapasztalatot több oldalról, nézőpontból megnézni, hogy mit adhatott, taníthatott számunkra.

Ez a nézőpont előkészíti Lényedet arra, hogy olyan tapasztalatokért is hálás tudj lenni, amiért épp abban a pillanatban asztalt borítottál (volna).

Papíron, mentálisan vagy másutt lévő számvetést újra átnézve, engedd, hogy megmutatkozzék, mi mindenért lehetsz hálás. Idézd fel, gondolatban küldd el annak az embernek, eseménynek szeretetedet és háládat. Ahogy ebben elmerülsz, úgy engedd, hogy Téged is feltöltsön, megtöltsön a hála ragyogása. Időzz itt el annyit, amennyi jól esik.

A felvázolt belső munkát ön-magunknak kell elvégezni, miközben a jól kiválasztott füstölőszer támogatni tudja a folyamatot. Ajánljuk ehhez a HÁLA, ÁLDÁS, MENNYEI BÉKE füstölésre kész természetes prémium füstölőkeverékeket.

Ha inkább füstölőpálcikákat szereted, akkor válassz a Nepali Gardens bio minősített BUDDHA ÁLDÁSA vagy a Tibetian Line Szantálfa természetes, tiszta, prémium minőségű füstölőpálcikái közül.

Miként belsőnkkel már foglalkoztunk, úgy külsőnkkel és a minket befogadó terekkel is érdemes legalább ennyit elidőzni és gondos figyelmünkkel megtisztelni.

Az eddigi tippek, mind a mentális és/vagy érzelmi szinteket érintették, a hozzájuk ajánlott természetes füstölőszerek pedig az ehhez tartozó finomenergetikai folyamatokat lendítették előre.

Érdemes hát most a fizikai szintekre terelni figyelmünket. Követve az őszi táj átalakulását, bátran szortírozz ruháid, könyveid és kacatjaid (persze ilyen senkinek sincs, mi is tudjuk ;) )között, cserélődjön a ruhatár, menjen, ami másnak még jól jöhet és maradjon, ami számunkra hasznos - használjuk!!! Amennyire triviálisnak és elcsépeltnek tűnhet, legalább annyira támogató a tereink – ide értve irodánk, otthonunk, raktár, padlás stb. - ilyen szintű átforgatása. Szánj rá elegendő időt, hogy az itt is megjelenő érzésekkel tudj lenni. Lehet fájdalmas az elengedés, és lehet, megéri megélni a helyén keletkező űr szabadságát és nagyságát! Csak semmi sietség, engedd, hogy történjen.

Ha fizikai tér, akkor energetikai tértisztítás. Amennyiben otthoni rutinodnak még nem része, akkor most kiváló apropó az évszakváltás, hogy megismerkedj a finomenergetikai szintek tisztításával. Ahogy járunk kelünk a világban, benyomások érnek bennünket, mind-mind hat Lényünkre (lehangolt, energiavesztett, kimerült, negatív érzetek) ugyanígy Te magad és a Veled történtek energia lenyomata érződik otthonunk szemmel nem látható, de érzékelhető terében. Tudod, amikor belépve kiszalad a szádon, „Mennyire fagyos itt a hangulat!”. Nem, nem fagyott meg, de olyan az érzete, az energetikája. Ilyenkor is elvégezhető az energetikai tértisztítás, hogy Tiszta térben Tiszta létben lehess jelen.

A felvázolt munkát teljes jelenléteddel és Lényeddel végezd, miközben a jól kiválasztott füstölőszerrel tudod támogatni a folyamatot, sőt, energetikai tértisztítás során az egyik használható alapkellék a minőségi és természetes füstölőszer. Ajánljuk ehhez az AURATISZTÍTÁS és AURAVÉDELEM, ENERGETIKAI TÉRTISZTÍTÁS és RENDTEREMTŐ füstölésre kész természetes prémium füstölőkeverékeket.

Ha inkább füstölőpálcikákat szereted, akkor válassz az Nepali Gardens bio minősített AURABALZSAM, a Tibetan Line BORÓKA (védelem, erő, energia), Fiore d’Oriente GABRIEL ARKANGYAL vagy Jiri & Firends PALO SANTO természetes, tiszta, prémium minőségű füstölőpálcikái közül.

Zárásul következzen a kreatívabb, élvezetesebb rész. Miután újra értékelted a nyár eseményeit, hálával töltötted meg szívedet majd életed fizikai szintjét rendezted, különös figyelmet szentelve a finomenergetikai tér tisztításának, most jöjjön a szórakoztató(bb) rész!

Hívd meg játékos énedet, ülj le önmagaddal, akár egy hozzád közel álló, ilyen munkára kapható jó baráttal, és kezdődhet a játék. Az első 3 tipp elvégzésével kipucoltál minden idejét múlt érzelmet, gondolatot, tárgyat, ami már nem tartozik hozzád, ezzel jelentős teret felszabadítva az Új-nak.

Lépj be ebbe az üres térbe, érezd, hogy milyen tágas, tiszta és fényes. Arra vár, hogy játékos fantáziáddal, konkrét terveiddel és ötleteiddel betöltsd. Ahogy kezd alakot ölteni lelki szemeid előtt a vágyott Új, úgy engedd át magad az Új megjelenésével járó felemelő érzéseknek. Ezzel az érzelmi töltettel szívedben rajzold, írd, fesd le, tégy egy konkrét, ehhez kapcsolódó fizikai lépést. Ezáltal segítheted elő azt, hogy amit fejedben fantáziáltál, vágytál, azt szívközpontodban magadénak érezve a fizikai síkra is kivetíthesd. Ehhez ideális az épp növekedésnek induló Hold, hiszen az elvetett magok ilyenkor rengeteg tápláló energiát kapnak!

A felvázolt munkát teljes jelenléttel és Lényeddel végezd, miközben a jól kiválasztott füstölőszerrel támogatni tudod a folyamatot. Ajánljuk ehhez az ÚJRAKEZDÉS/TRANSZFORMÁCIÓ, AZ ERŐ FORRÁSA, KONCENTRÁCIÓ vagy ENERGIABOMBA füstölésre kész természetes prémium füstölőkeverékeket.

Ha inkább füstölőpálcikákat szereted, akkor válassz az Herbosense YLANG – KREATIVITÁS, az India Világa MIRHA – BEFOGADÁS, az Aromambience CÉDRUS – KONCENTRÁCIÓ, Fiore d’Oriente FÉNYTÜNDÉR, KREATIVITÁSTÜNDÉR vagy HANIEL ARKANGYAL természetes, tiszta, prémium minőségű füstölőpálcikái közül.

auratisztításholisztikus megtisztulás

Kapcsolódó termékek

Hozzászólások