Mennyei béke
füstölőkeverék

keve250
Kattints a képre a nagyobb méretért
Készleten
Ár:
2.497 FT
Darabszám:
Kiszerelés:
15 g
☀️ Egy csodálatos, valóban mennyei füstölőkeverék ez, melynek tartóoszlopát az aranysárga MAYDI tömjén ( Boswellia frereana ) adja.
????Erő, bizalom, bizonyosság, megnyugvás – ezt közvetíti feléd a MAYDI jellegzetes fanyar-fűszeres illatával, és eme hihetetlenül stabil tartóoszlop köré rendeződik a további 3 összetevő:
???? a szívteret tisztító és harmonizáló aranysárga PALO SANTO
????‍♀️ az ellazulást hozó, és a gondolati / mentális szinteket tisztító és harmonizáló LEVENDULA
???? valamint a lelket balzsamozó SZTÓRAX
⭐️ Nagyon egyszerűnek tűnő ( csak 4 összetevő – ez füstölőknél inkább kevés mint sok ), mégis nagyon rafinált keverék ez, mely az első pillanatban rabul ejt egyszerre fanyar-fűszeres de mégis édes-balzsamos illatkompozíciójával.
???? Ez nem csak a jól „összeválogatott” összetevők arányán múlik, hanem azok minőségén is, hiszen növény és növény között is óriási különbség lehet, mind illatban, mind energiában és hatásban.
???? A MENNYEI BÉKE egy valóban PRÉMIUM keverék, mely válogatott összetevőkből készül: Fair Trade Palo Santo chips és Maydi tömjén, valódi francia levendulavirágok, és a legfinomabb sztórax balzsamos tánca gondoskodik arról, hogy összehangolódhass a benned élő isteni részeddel????

Összetétel: maydi tömjén, palo santo, levendula, sztórax stb.

Prémium

Kapcsolódó termékek

Kapcsolódó blogbejegyzések

Kapcsolódó tudástárbejegyzések