Papp Csilla

Napi összehangoló tipp: Mennyei béke

Napi összehangoló tipp: Mennyei béke
Napi összehangoló tipp: Mennyei béke

Egy csodálatos, valóban mennyei füstölőkeverék, melynek tartóoszlopát a múltkori posztban bemutatott aranysárga MAYDI tömjén ( Boswellia frereana ) adja. Ha esetleg nem olvastad, akkor most itt a lehetőség, hogy megnézd az előző blogbejegyzésben.

Erő, bizalom, bizonyosság, megnyugvás – ezt közvetíti feléd jellegzetes fanyar-fűszeres illatával, és e köré a hihetetlenül stabil tartóoszlop köré rendeződik a további 3 összetevő:

---> a szívteret tisztító és harmonizáló aranysárga PALO SANTO

---> az ellazulást hozó, és a gondolati / mentális szinteket tisztító és harmonizáló LEVENDULA

---> valamint a lelket balzsamozó SZTÓRAX.

Nagyon egyszerűnek tűnő ( csak 4 összetevő – ez füstölőknél inkább kevés mint sok ), mégis nagyon rafinált keverék ez, mely az első pillanatban rabul ejt egyszerre fanyar-fűszeres de mégis édes-balzsamos illatkompozíciójával.

Ez nem csak a jól „összeválogatott” összetevők arányán múlik, hanem azok minőségén is, hiszen növény és növény között is óriási különbség lehet, mind illatban, mind energiában és hatásban.

A MENNYEI BÉKE egy valóban PRÉMIUM keverék, mely válogatott összetevőkből készül: Fair Trade Palo Santo chips és Maydi tömjén, valódi francia levendulavirágok, és a legfinomabb sztórax balzsamos tánca gondoskodik arról, hogy összehangolódhass a benned élő Istennel.

Palo Santo fatömjén gyantatömjén

Kapcsolódó termékek

További blog bejegyzéseink

Napi összehangoló tipp: MAYDI tömjén

Sokak számára ismeretlen ez a gyönyörű, aranysárga színű szomáliai tömjénfajta, a boswellia frereana. Pedig legalább annyira csodálatos, mint az omani Hojari ( Boswellia sacra ), méltó párja neki:ha a Hojari a tömjének királya, akkor a MAYDI pedig a tömjének királynője.

Igazi királyi fenséget és méltóságot sugárzik meleg, aranysárga színével, és jellegzetes illatával, melyet ha egyszer illatoltunk, ugyanúgy nem tudjuk elfelejteni, mint a Hojarit. Prémium kategóriája, a MAYDI MUSHAAD, a maga szinte gigantikus gyanta darabjaival nemcsak illatban, hanem vizuálisan is felejthetetlen élményt nyújt.

Különlegessége abban rejlik, hogy füstölve egymagában képes arra, hogy megnyugtasson és központosítson bennünket, nőies lágysággal, de mégis egy királynő erejével belesimítva az arany középpontba, lényünk MAG-jába. Egyszerűen fenséges....Nem kell mellé semmi más, csak Ő.

Persze tehetünk még hozzá pici mirhát és rózsaszirmot, vagy valódi fehér szantálfát, és akkor rácson sem fog átcsöpögni.

Hozzászólások