Papp Csilla

12 mágikus éjszaka - december 31.- január 1.

12 mágikus éjszaka - december 31.- január 1.
12 mágikus éjszaka - december 31.- január 1.

8. MÁGIKUS ÉJSZAKA: december 31 éjféltől január 1 éjfélig♌️

A nyolcadik mágikus éjszaka maga az átmenet, az új év kezdete, a hozzátartozó hónap az AUGUSZTUS, a hozzárendelt csillagjegy az OROSZLÁN ( a "teremtő erő" ), eleme a TŰZ, témája pedig egyrészt az átmenet tudatos megélése, másrészről pedig a világban való megnyilvánulásunk. Most a következő kérdéseken érdemes elgondolkodnod:

Hogyan élted meg az elmúlt augusztust ? Mire emlékszel spontán ? Voltál-e nyaralni, élvezted-e a napsütést ? Feltöltődtél-e energiával ?
Milyen érzések jönnek fel benned az új év kezdetével kapcsolatban ? Lendületesnek, energikusnak vagy inkább lassúnak és nehézkesnek találod az átmenetet ? Bármi is jött föl, bárhogyan is érzel, fogadd el ! Egyszerűen csak tudatosítsd magadban, hogy igen, így érzek.
Következő lépésként gondolkodj el azon, hogy jó ez így neked, vagy jövőre másképp szeretnéd megélni ?
Hogyan nyilvánulsz meg a világban ? Tudod-e hitelesen képviselni azt, amiben hiszel ? Önbizalommal teli és sugárzó vagy-e életed minden területén ? Ha nem, akkor mely terület vár még gyógyításra ?
Milyen érzés tölt el, ha a terveid megvalósulására gondolsz az új évben ? Lelkesedő és örömteli vagy-e, vagy szinte már természetesnek veszed, hogy manifesztálódnak ? Vagy el sem tudod képzelni ?

Ehhez a témához / minőséghez jól illik füstölőanyagként a gyönyörű aranysárga MAYDI TÖMJÉN és az ARANYKOPÁL. Mindkettő a benned lévő NAP minőséget erősíti és támogatja.

Gyakorlat / rituálé: 
Miközben valamelyik fent említett anyagot felteszed füstölni, képzeld el, hogy lényed középpontjából aranysárga fény árad ki, mely átjár majd körbevesz téged. Érezd, hogy sugárzóan lelkes és erős vagy. Bármit képes vagy megvalósítani, és meg is teszed !
Így legyen, Áldás❤️

Szerző: Papp Csilla

rituáléévrendezés

Kapcsolódó termékek

Hozzászólások