Papp Csilla

Napi összehangoló tipp: fehér zsálya - rózsa

Napi összehangoló tipp: fehér zsálya - rózsa
Napi összehangoló tipp: fehér zsálya - rózsa

 A minap beérkezett fehér zsálya – rózsaszirom köteg adja a bejegyzés apropóját, melyben bár a rózsaszirmok a 7 csakra színére vannak festve, de azért mégiscsak rózsaszirmok, és hordozzák annak illatát, energiáját.

Ha teljesen természetes formájában szeretnéd használni, akkor érdemes fehér zsálya levelet és rózsaszirmot összekeverve rácsos edényen füstölnöd. A faszenes füstölést ebben az esetben nem javasoljuk, a rózsaszirmok túl hamar megégnek rajta.

A fehér zsályáról már sok korábbi posztban szó volt, hogy milyen jól tisztít érzelmi szinteken és segít, hogy a fókuszod a valóban lényeges dolgokra irányulhasson.

Az érzelmi szinteken működés a fehér zsálya VÍZ eleműségéből adódik, és a RÓZSASZIROM, ez a klasszikus vénuszi ( szintén VÍZ elem ! ) virág csodálatosan egészíti ki a zsálya tisztítását a szívteret nyitó, megbocsájtást, megbékélést, ( ön )elfogadást és feltétel nélküli szeretetet ( önmagunk és mások felé ) közvetítő energiájával.

Klasszikus, intenzív rózsa illatot azonban ne várj, a rózsaszirom fajtájától és minőségétől függően alig, vagy egyáltalán nem érezhető, a különféle rózsás tömjénkeverékekhez illóolajat adnak az illatélmény ( és aromaterápiás hatás ) elérése érdekében.

A 7 csakraszínű kötegben a színek ezen túlmenően a csakrák tisztítását és harmonizálását hivatottak segíteni.

tértisztításauratisztításfehér zsályaRózsa

Kapcsolódó termékek

Hozzászólások