Papp Csilla

A tömjén ékszerek energetikai tisztítása

A tömjén ékszerek energetikai tisztítása
A tömjén ékszerek energetikai tisztítása
???? A tömjénből készült ékszereket - más ásványékszerhez hasonlóan - az első használat előtt, majd pedig időről-időre érdemes energetikailag megtisztítani.

???? Feltéve persze, ha nem csak külső szépségéért szeretnénk viselni, hanem az áldásos finomenergetikai hatásában is részesülni szeretnénk.

???? Az ékszerek energetikai tisztításának legegyszerűbb módja, ha tömjénfüstben forgatjuk meg. Ha éppen nincs otthon tömjén, akkor a Palo Santo is megteszi, de a fehér zsályát a tömjén esetében kevésbé javasolnám.

???? Energetikai tisztításhoz érdemes mindig faszénen füstölni, hogy füst is legyen????

???? A füstölést kiegészíthetjük az előző posztban leírt tömjén illóolajos átdörzsöléssel is, így még erősebb lesz a hatása.

???? Az energetikai tisztítást érdemes mindig fizikai tisztítással kezdeni, erről egy másik bejegyzésben olvashatsz.

???? Szépséggel, áldással
Csilla
???? Florasense
tömjén gyantatömjén ékszerenergetikai tisztítástömjén

Kapcsolódó termékek

További blog bejegyzéseink

Tömjén ékszer = aromaékszer

???? A tömjén ékszerek valódi leporított tömjén gyantából ( szomáliai Boswellia carterii ) készülnek - műgyantával dolgozzák össze őket, hogy stabilan formázhatók legyenek - így a frissen készült és hozzánk beérkezett ékszereknek nem meglepő módon intenzív tömjén illatuk van.

???? Sajnos ez a jellegzetes illat idővel akkor is elhalványul, ha nem hordjuk őket, ahogy fokozatosan elillan belőlük az illóolaj.

???? Ha valaki szereti / szeretné a tömjén illatát folyamatosan magán viselni, akkor erre a MATT ( tehát nem polírozott ) ékszereknél igen egyszerű és nagyszerű lehetősége van.

???? Elég csak a tenyerünkbe cseppenteni 1 csepp valódi és jó minőségű tömjén illóolajat, és azzal átdörzsölni az ékszert, ami magába szívja az illóolajat, akárcsak egy illatkő. Ezt később bármikor megismételhetjük, amikor azt érezzük, hogy már nem elég intenzív az illata.

???? Az olaj még az ékszer színét is intenzívebbé varázsolja.

???? Természetesen más illóolajat is használhatunk, amit éppen szeretnénk.

???? Nálunk a választékban jelenleg 2 féle tömjén illóolaj érhető el stabilan: A Fiore-tól a szomáliai Boswellia carterii, illetve a GLORIOUS omani tömjénből ( Boswellia sacra ) Németországban desztillált hihetetlenül aromás olaja.

Tömjén & borostyán karkötők

???? Az újonnan érkezett karkötőinknél a tömjént borostyánnal kombinálták, ami egy igen érdekes és különleges kombináció.

???? A tömjénről sokan tudják, hogy egy növényi gyanta, de a borostyánt szinte mindenki csak ásványként ismeri és használja, holott az is egy megkövesedett ( fosszilis ) gyanta. Európában leginkább a Baltikum a lelőhelye, és már ősidők óta nagy becsben tartják.

???? A borostyánt azonban füstölni is lehet, stabil összetevője az omani tömjénnel készült TÖMJÉNES TÉRTISZTÍTÓ keveréknek: jól tisztítja az elektroszmogot ( is ). Pálcika formájában is kapható nálunk: ebben természetesen porított formában van. A pálcikák Lengyelországban készülnek baltikumi borostyánból.

???? A borostyán ékszerként viselve ( is ) erőteljes NAP energiát képvisel, akárcsak a tömjén maga, így kiváló kombináció az önbizalom, a belső erő, a napfonat csakra erősítéséhez, harmonizáláshoz, és ezáltal a személyes erő és erőtér védelméhez.

???? A fekete színű tömjénnel fűzve még inkább a védelmi funkció kerül előtérbe.

???? Természetesen játszik minden olyan további fizikai-lelki-szellemi hatás is, melyet az ásványos szakirodalom a borostyánhoz rendel, kiegészítve és felerősítve a tömjén nagyon tiszta, Isteni minőséget és tudatosságot behívó energiájával.

???? Szóval izgalmas és erőteljes ékszerek érkeztek.

Hozzászólások