Papp Csilla

Tömjén & borostyán karkötők

Tömjén & borostyán karkötők
Tömjén & borostyán karkötők
???? Az újonnan érkezett karkötőinknél a tömjént borostyánnal kombinálták, ami egy igen érdekes és különleges kombináció.

???? A tömjénről sokan tudják, hogy egy növényi gyanta, de a borostyánt szinte mindenki csak ásványként ismeri és használja, holott az is egy megkövesedett ( fosszilis ) gyanta. Európában leginkább a Baltikum a lelőhelye, és már ősidők óta nagy becsben tartják.

???? A borostyánt azonban füstölni is lehet, stabil összetevője az omani tömjénnel készült TÖMJÉNES TÉRTISZTÍTÓ keveréknek: jól tisztítja az elektroszmogot ( is ). Pálcika formájában is kapható nálunk: ebben természetesen porított formában van. A pálcikák Lengyelországban készülnek baltikumi borostyánból.

???? A borostyán ékszerként viselve ( is ) erőteljes NAP energiát képvisel, akárcsak a tömjén maga, így kiváló kombináció az önbizalom, a belső erő, a napfonat csakra erősítéséhez, harmonizáláshoz, és ezáltal a személyes erő és erőtér védelméhez.

???? A fekete színű tömjénnel fűzve még inkább a védelmi funkció kerül előtérbe.

???? Természetesen játszik minden olyan további fizikai-lelki-szellemi hatás is, melyet az ásványos szakirodalom a borostyánhoz rendel, kiegészítve és felerősítve a tömjén nagyon tiszta, Isteni minőséget és tudatosságot behívó energiájával.

???? Szóval izgalmas és erőteljes ékszerek érkeztek.
tömjén gyantatömjén ékszertömjén

Kapcsolódó termékek

Hozzászólások