Holisztikus tisztulás - Ha többet kíván életterünk!!

Holisztikus tisztulás - Ha többet kíván életterünk!!
Holisztikus tisztulás - Ha többet kíván életterünk!!

Ha a korábiakkal szépen haladsz, már érzed, hogy új, frissebb lett a tér akkor csak így tovább, élvezd az utat és meg se állj a végéig!

Azonban az is előfordulhat, nekiálltál a válogatásnak, de valami még hiányzik. Legbelül felébredhet egy részed, aki több, egy sokkal nagyobb szabású változásra vágyik. A térben jelenlévő színek, formák, minták, bútorok stb. is mind energiát közvetítenek és képviselnek lakóterünkbe. Így hát játszunk el a gondolattal, hogy milyen lenne ha . . . új színt próbálnánk ki a falon, ha megváltoztatnánk egy tér elrendezését, ha új huzattal borítanánk a kanappét, a párnákat, ha frissítenénk a képeket a falon . . .

Ahhoz, hogy az újratervezés folyamata a lehető legjobban sikerüljön, bátran használd a teremtő erőket mozgósító füstölőkeverékeket, Kreatív vagyok, Intuíció, Fantáziadús vagyok keverékek jó választás lehetnek.

Ha jártas vagy az térrendezés világában, akkor bátorítunk arra, hogy engedj a hívásnak. Ha pedig segítségre lenne szükséged, nyugodtan keress fel egy hozzáértőt, akik elemzés útján tud neked támogatást nyújtani. Juhász Ildikó Kira, térelemző coach, hisz abban, egy kis változtatás elég ahhoz, hogy visszatérjen az életedbe életöröm, harmonikus párkapcsolatban élhess és ha szeretnéd, akkor elérd az anyagi bőséget és az álompozíciódat is. Legközelebbi Térelemző szemináriumán még vannak szabad helyek (www.myhappyhome.hu), ha azonnal neki látnál, akkor Ciao múlt, hello jövő című könyvében ( https://www.juhaszildikokira.hu/ ) találsz egyszerűen kivitelezhető tippeket, melyeket több, mint 10 éves térelemzői tapasztalatból merített.

böjttérrendezésholisztikus megtisztulás

Kapcsolódó termékek

Hozzászólások