Ég és Föld tömjénkeverék

keve072
Kattints a képre a nagyobb méretért
Készleten
Ár:
994 FT
1.498 FT
Darabszám:
Kiszerelés:
15 g

Összetevők: tömjén, mirha, aranyszínű tömjén stb.

Ennek a kellemes, frissítően fanyar és fűszeres illatú tömjénkeveréknek a finomenergetikai minősége támogatóan hat finomenergetikai testünkre, segít saját középpontunkba kerülni és ezáltal az ott megélhető áldás érzést megtapasztalni.

Bármely formáját gyakoroljuk a gyógyításnak, meditációnak, ez a keverék biztos támogatást ad szellemi frissességünk, összpontosításunk és összeszedettségünk megőrzéséhez.

FRISSÍTÉS: az összes választékunkban lévő olyan tömjénkeveréket kifuttatjuk, melyek színes tömjént tartalmaznak !!!

Bár ezek a tömjénkeverékek európai manufaktúrákban készülnek, ahol nem használnak szintetikus aromát ( ellentétben az Indiában készültekkel !!! ), tehát viszonylag "minőséginek" mondhatók ( persze mihez képest... ), de a jövőben mi ennek a kategóriának nem szeretnénk nálunk teret biztosítani.

Ennek egyik oka pedig az, hogy a színes tömjéneket abból a "shifting" minőségű tömjénből készítik, amit mi egyébként sem forgalmazunk. A jövőben már színezve sem. És keverékekben sem.

A másik oka pedig a felhasznált festékanyag esetleges egészségügyi kockázata elfüstöléskor, valamint a garantáltan jóval gyengébb finomenergetikai hatás. 

Kifutó!