Papp Csilla

12 mágikus éjszaka - december 30.-31.

12 mágikus éjszaka - december 30.-31.
12 mágikus éjszaka - december 30.-31.

7. MÁGIKUS ÉJSZAKA: december 30 éjféltől december 31 éjfélig♋️

A hetedik mágikus éjszakához ( naphoz ) tartozó hónap a JÚLIUS, a hozzárendelt csillagjegy a RÁK ( az "érzelmi erő" ), eleme a VÍZ, témája pedig az új évre való tudatos felkészülés, az átmenet tudatos megélése. Most a következő kérdéseken érdemes elgondolkodnod:

- Mire emlékszel az elmúlt év júliusából, amikor a nyár még javában tombolt ? Mi foglalkoztatott akkor ? Élvezted-e a nyári pillanatokat ?
Találkoztál-e azóta új dolgokkal az életedben ? Emlékszel-e arra, hogy milyen volt a találkozás ( félelmet keltő vagy örömteli, inspiráló ) ?
Hogyan éled meg általában a változásokat, az új dolgokkal való találkozásokat az életedben ? Kíváncsi vagy-e, vagy izgatott, vagy inkább félsz és visszahúzódsz ? Változik-e ez a "működési mód" esetleg életterületenként, szituációnként ? Mennyire vagy ennek tudatában ?
Mire vágysz az új évben ? Itt elsősorban érzelmeken és szellemi minőségeken érdemes elgondolkodnod. Ha van kedved le is írhatod őket. Pl. önbizalom, életszeretet, vidámság 

Szerző: Papp Csilla

rituáléévrendezés

Kapcsolódó termékek

További blog bejegyzéseink

12 mágikus éjszaka - december 26.-27.

3. MÁGIKUS ÉJSZAKA: december 26 éjféltől december 27 éjfélig♓️

A harmadik mágikus éjszakához tartozó hónap a MÁRCIUS, a hozzárendelt csillagjegy a HALAK ( a "feloldó erő" ), eleme a VÍZ, a témája pedig a szeretet, a gondoskodás, az odaadás és a kapcsolatok. A FÖLD-ön és az ÉG-en túl tehát a belső középpont felé vesszük az irányt. Itt a következő kérdéseken érdemes gondolkodnod:

-Mi történt veled ebben az évben márciusban ? Mire emlékszel jobban ? A külvilág történéseire, vagy arra hogy hogyan érezted magad, amikor a tavaszi napsugár első sugarai a virágok szirmait bontogatták ? Vagy a szikrázó tavaszi égboltra ?
-Hallgatsz-e a szíved hangjára ? Meg tudod-e különböztetni a tiszta érzéseket a vágy/ego hangjától ?
-Beengeded-e a csodákat az életedbe ? Tudsz-e hálás lenni minden apró csodáért, ami nap mint nap történik veled ? Észreveszed-e egyáltalán őket ?
-Tudod-e, mi a szíved legmélyebb vágya ? Mered-e követni ? Elhagyod-e a járt utat a járatlanért ?
-Milyenek a baráti kapcsolataid ? Kik erősítenek és kik hátráltatnak ? Kik azok, akiket jobb lenne elengedni az életedből, és kik azok, akikkel erősítened kellene a kapcsolatodat ? Megj: Akik erősítenek, azoknak a jelenlétében biztosan erősebbnek, magabiztosabbnak és jókedvűnek érzed magad. Inspirálnak, felemelnek, repítenek. Figyelj magadra és az érzéseidre !

Ehhez a minőséghez kapcsolódó füstölőanyag a víz elemű FEHÉR ZSÁLYA, mely csodálatosan tisztít érzelmi szinteken.

Gyakorlat: belső utazásodat segítheti bármilyen szívcsakra nyitó gyakorlat ( pl. jóga ), de elképzelheted egyszerűen azt is, hogy a meggyújtott füstölő átjárja, megtisztítja szívteredet és kinyitja szívedet. A mai napon különösen figyelj szíved szavára, és igyekezz olyan tevékenységeket végezni, melyben igazán jól érezd magad, bátran próbálj ki valami olyat, amihez kedvet érzel, de még sohasem vagy nagyon régen csináltad !

Áldás❤️

Szerző: Papp Csilla

12 mágikus éjszaka - december 24.-25.

1. MÁGIKUS ÉJSZAKA: december 24 éjféltől december 25 éjfélig♑️

Az első mágikus éjszaka hónapja a JANUÁR, a hozzárendelt csillagjegy a BAK, eleme a FÖLD, a témája pedig az alapok, a földelés, a gyökerek. A következő kérdéseken érdemes elgondolkodnod:


  • mi történt veled ebben az évben januárban, hogyan kezdted ezt az évet, van-e benned bármilyen rossz érzés ezzel kapcsolatban ?
  • milyen témánál / életterületen érzed magad megrekedve, leragadva ( mintha földbe gyökerezett volna a lábad ?
  • milyen régi minták ismétlődnek az életedben, melyek már nem segítik az előrehaladásodat ?

  • milyenek a családi gyökereid, kapcsolataid ? Mit tudsz egyáltalán az őseidről ? Kell-e valakivel megbékélned ?
  • mit tervezel az új év januárjára ? Hogyan és kivel induljon az új év ?

Ehhez a témához kapcsolódó füstölőanyag a MIRHA.

Rövid gyakorlatok - rituálék:

ha tudsz, menj el sétálni és keress egy fát, amelyik a legjobban tetszik, pihenj meg a tövében, öleld át, töltekezz az energiájából. Az, hogy melyik fa szólít meg és miért, egy külön posztot igényelne
keress egy egy szép fotót egy fáról, melynek hatalmas egészséges gyökerei, erős törzse és csodálatos lombkoronája van. Gyújts gyertyát az őseidért, adj hálát, hogy oda születtél ahova, és próbálj meg elengedni minden negatív energiát családi kapcsolataidból. Ebben segíthet egy rövid vizualizáció, melynek keretében elképzeled, hogy te vagy az az egészséges fa a képen, vastag, erős, gyökerekkel kapaszkodsz a földbe, és mindent aranyló fény borít be.
Így legyen. Áldás.❤️

Szerző: Papp Csilla

12 mágikus éjszaka - december 27.-28.

4. MÁGIKUS ÉJSZAKA: december 27 éjféltől december 28 éjfélig♈️

A negyedik mágikus éjszakához ( naphoz ) tartozó hónap az ÁPRILIS, a hozzárendelt csillagjegy a KOS ( a "faltörő vagy feltörő erő" ), eleme a TŰZ, a témája pedig a célkitűzés, új ötletek és inspirációk. A gyökereid, az égi csatornád és a belső középpontod megtisztítása után engedd, hogy szíved vágya előtörjön, hogy rácsodálkozva köszönthesd benne isteni inspirációdat. Mivel a tűz a transzformáció energiája is egyben, a mai napon a következő kérdéseken érdemes elgondolkodnod:

-Hogyan élted meg az elmúlt áprilist, a húsvétot, és az általa szimbolizált feltámadást/transzformációt ?

-El kell-e még valamit elengedned, fel kell-e még oldanod valamit magadban az elmúlt 3 nap témáival kapcsolatban ahhoz, hogy a transzformáció, az átalakulás megtörténhessen benned, és ezáltal kitűzhesd és megvalósíthasd "isteni céljaidat " ?

A témához kapcsolódó füstölőanyag a tűz elemű PALO SANTO.

Gyakorlat / Rituálé: Ha úgy érzed, hogy vannak még dolgok, melyeket el kell vagy el szeretnél engedni, akkor írd fel egy darab papírra őket és egy fehér gyertya lángjában égesd el vagy vesd egyszerűen tűzre ( kertben, kandallóban ). Vagy meggyújtva a PALO SANTO-t képzeld el, hogy a meggyújtott füstölő füstje teljesen kitisztítja a lapot, kitöröl rajta mindent, hogy tiszta lappal mehess tovább. Körbe is füstölheted magad, hogy finomenergetikai rendszeredből is kitisztuljon minden ezzel kapcsolatos minta és program.

Így legyen, Áldás❤️

Szerző: Papp Csilla

Hozzászólások