Papp Csilla

12 mágikus éjszaka - december 25.-26.

12 mágikus éjszaka - december 25.-26.
12 mágikus éjszaka - december 25.-26.

2. MÁGIKUS ÉJSZAKA: december 25 éjféltől december 26 éjfélig♒️

A második mágikus éjszakához tartozó hónap a FEBRUÁR, a hozzárendelt csillagjegy a VÍZÖNTŐ ( a "reformáló erő" ), eleme a LEVEGŐ, a témája pedig a FELSŐ ÉN-nel ( Isteni Énünkkel ), a belső/felső vezettetésünkkel való kapcsolat. Az előző nap tehát a FÖLD-el való kapcsolatról szólt ( füstölőanyaga a MIRHA volt ! ), a mai pedig az ÉG-el, vagy ÉGI-vel. Most a következő kérdéseken érdemes elgondolkodnod:

-mi történt veled ebben az évben februárban, hogyan élted meg a tél végét ? Tudtál-e örülni a farsangnak ?
-milyen inspirációkat kaptál erre az évre vonatkozóan, kaptál-e egyáltalán ? ( Megj: inspiráció az az üzenet, mely Felső Éntől / Belső bölcs részünkből jön, "kikerülve" az egót, a tudatos részt, de a tudatalattit is, ami meg jórészt emlék )
-tudod-e, milyen szellemi értékek fontosak a számodra ? Ezeket hogyan tudod harmóniába hozni a mindennapok tevékenységeivel ( munkában, magánéletben, szabadidőben ) ?
-milyen a Felső Éneddel / Isteni Éneddel ( szellemi vezettetéseddel ) való kapcsolat ? Mennyire hallgatsz a megérzéseidre, mennyi inspirációt kapsz ?
- Hogyan tudnád ezt a kapcsolatot az új évben erősíteni ? Megj: a leggyakrabban a meditációt használják erre, de itt ne csak a "klasszikus" ülő meditációra gondolj ! Találd meg, hogy TÉGED mi visz befelé középre / felfelé, lehet ez kertészkedés, horgászat, futás, éneklés, tánc, zenélés, festés, légzőgyakorlat, főzés, de akár még a vasalás is ! Olyan tevékenységet keress ( ha nem megy az ülő meditáció - amivel sokan vannak így ), amibe bele tudsz feledkezni és örömet okoz.

TIPP: ezt a tematikát csodálatosan támogatja a TÖMJÉN füstölése, hiszen segít kapcsolatba kerülni Felső Éneddel.

Gyakorlat: Csinálj ma valami olyat, melyben el tudsz merülni, belefeledkezel és örömet okoz ! Érezd, ahogy téren és időn kívül kerülsz, és tudd, hogy a szükséges inspirációk megjönnek közben
Áldás❤️

Szerző: Papp Csilla

tömjén gyantarituáléKarácsonyévrendezés

Kapcsolódó termékek

Hozzászólások