Papp Csilla

12 mágikus éjszaka - december 29.-30.

12 mágikus éjszaka - december 29.-30.
12 mágikus éjszaka - december 29.-30.

6. MÁGIKUS ÉJSZAKA: december 29 éjféltől december 30 éjfélig♊️

A hatodik mágikus éjszakához tartozó hónap a JÚNIUS, a hozzárendelt csillagjegy az IKREK ( a "differenciáló erő " ), eleme a LEVEGŐ, témája pedig a teljes megtisztulás. Miután az elmúlt napokban már voltál lent, fönt, bent és kint, itt az ideje, hogy mindent, ami nem támogat téged, és még "várakozva toporog", elengedj, hogy az új évet megújult energiákkal tudd indítani. Most következő kérdéseken érdemes elgondolkodnod:

- Hogyan élted meg az elmúlt júniust, a nyári napfordulót, az év "csúcspontját" ? Tudtál-e örülni, eggyé válni a Fény kiáradásával ?
Az elmúlt 5 nap után maradt-e még valami a "batyudban", amit ki kell tisztítanod, el kell engedned ahhoz, hogy elő tudj készülni az új évre ?
Ismételten tudatosítsd magadban, hogy melyek azok az emberek, helyzetek, szokások, tárgyak, vagy bármi más, amelyeket határozottan és biztosan magad mögött szeretnél hagyni az új évbe átlépve. Ha segít, írd le őket egy papírra.

Ehhez a témához kapcsolódó füstölőanyag a levegő elemű ZSÁLYA ( orvosi zsálya - salvia officinalis )

Gyakorlat / rituálé: Gyújts meg fehér gyertyát és tegyél fel zsályát füstölni. Tehetsz alá egy kis tömjént, vagy perui kopált is. Vagy egyszerűen gyújts meg egy zsálya levelet. Miközben felfelé kunkorog a füst lángja, képzeld el, hogy elengedsz és magad mögött hagysz mindent és mindenkit, akik nem segítik már az életedet. Ha listát írtál, akkor égesd el a gyertya lángjában vagy vesd tűzre / kandallóba. A zsályával füstöld körbe magadat is, és ha teheted, füstölj vele egész nap. Időnként szellőztess. Érezd, ahogy megkönnyebbülsz a múlt mintáitól és terheitől. 
Így legyen, Áldás❤️

Szerző: Papp Csilla

rituáléévrendezés

Kapcsolódó termékek

Hozzászólások