Papp Csilla

Új hely - új csomagolás

Új hely - új csomagolás
Új hely - új csomagolás
???? A változások szele a füstölőszerek csomagolását is elérte: elbúcsúzunk az oly jól ismert simítózáras, papírkapszlis kombótól, melyek 9 évig szolgáltak bennünket.
Florasense régi kapszlis csomagolás
???? Ennek több oka is van:
???? a régi akasztófüllel ellátott papírkapszlis csomagolás a bolti forgóállványhoz lett kitalálva, a jelenlegi webshopos működésben / tárolásban ez már nem szolgál bennünket.
???? a papírkapszlik különböző színeinek megvolt a maga jelentése: a barnákban voltak a gyanták, a türkizben a növények, a lilában pedig a füstölőkeverékek. Ez is csak a könnyebb bolti eligazodás végett lett kitalálva.
???? A kapszlikon megtalálható volt a rácsos és a faszenes füstölés rövid leírása is, melynek már nincs sok szerepe: a leírások és a videók fent vannak weboldalon.
???? a papírkapszlit szinte mindenki kidobja a kibontás után, maximum a simítózáras tasakban őrzi tovább a füstölőszert, mi pedig minimalizálni szeretnénk a hulladék mennyiségét.
???? elindultak a nagyobb kiszerelések is a növényeknél és gyantáknál, melyek egyáltalán nem férnek bele ebbe a méretű csomagolásba, tehát őket mindenképpen valami másba kell csomagolnunk.
???? szeretnénk mindent, amit lehet, környezetbarát, lebomló csomagolásba tenni.
???? Egy szó mint száz, arra jutottunk, hogy új csomagolások után nézünk.
???? a gyantákat különböző méretű, ablakos, barna simítózáras tasakokba
???? a füstölőkeverékeket fehér, ablak nélküli simítózáras tasakokba ( sajnos ebben a méretben nem kaptunk ablakosat )
???? a növényi szárítmányokat különböző méretű, ablakos papírzacskókba
???? Palo Santo-t, fehér zsálya köteget pedig sima papírzacskóba fogjuk csomagolni.
???? Ezek közül az első három teljesen aromazáró - ami műanyag belsőt takar. Ezt sajnos nem tudjuk megúszni, ha megfelelő minőségben, de elfogadható áron szeretnénk őket csomagolni.
???? A Palo Santo és a fehér zsálya kevésbé érzékeny, őket tudjuk sima papírba csomagolni.
???? Mindegyik termék esetében azt javaslom, hogy érdemes otthon üvegbe áttenni őket, és fénytől védve tárolni, különösen a növényi szárítmányokat.
???? Az új címke továbbra is visszaszedhető, így az üvegre átragasztható.

Hozzászólások