Papp Csilla

Napi összehangoló tipp: Zengő cédrus gyanta

Napi összehangoló tipp: Zengő cédrus gyanta
Napi összehangoló tipp: Zengő cédrus gyanta

Az Anasztázia könyvekből sokan hallottak már eme gyönyörű fa csodálatos hatásairól, és talán már használják is olaját, a magjából készült pépet, vagy a fájából készült ékszert.

Amit viszont érdemes tisztázni és tudni, hogy ez nem egy cédrus fajta, hanem valójában egy fenyő, mégpedig a szibériai cirbolyafenyő ( pinus cembra sibirica ), mely joggal a tajga királynője.

Kb. 5.000 évvel ezelőtt már a sumérok is írtak számtalan jótékony hatásáról agyagtábláikon, és európai / alpesi fajtáját pedig a druidák tartották nagy becsben.

Manapság Európában is reneszánszát éli, szívnyugtató hatása miatt sokan döntenek egy cirbolyafenyő fájából készült ágy, vagy faforgácsaival töltött párna mellett.

A fenyő mindig is az erő, a kitartás és a túlélés szimbóluma volt, mely különösen igaz az örökzöld cirbolyafenyőre, hiszen akár a tajgát nézzük, akár az Alpok magasabban fekvő régióit, ahol honos, elmondható, hogy extrém körülményeknek van kitéve.

A ZENGŐ CÉDRUS intenzív fanyar-fűszeres illatát füstölés nélkül is érezzük, mely füstölve annyira intenzív és erőteljes lesz, szinte émelyítően, hogy érdemes más növényekkel együtt füstölni, már csak azért is, mert nagyon megfolyik a rácson. Fizikai szinten erős antibakteriális, antivirális hatással bír, míg lelki szinten a szívteret nyugtatja és harmonizálja. Igen erősen földel ( ez sötét színén is látszik ), és ami a zengő cédrus különlegességét adja, hogy olyan erősen rendezi és központosítja az energiákat, melyet kevés más anyagnál tapasztalunk. Ez az ő „szuperképessége”: a rendrakás, összerendezés :-)

Ezt kínálja föl az embereknek, ezt a hatalmas, méltóságteljes erőt, melyet érdemes tisztelettel és alázattal használni.

Született egy csodálatos prémium keverék is belőle, melynek nem meglepő módon RENDTEREMTŐ a neve, de erről a következő bejegyzésben lesz szó.

Zengő cédrus gyanta

Kapcsolódó termékek

Hozzászólások