Papp Csilla

ISPALLA PALO SANTO füstölők Peruból

ISPALLA PALO SANTO füstölők Peruból
ISPALLA PALO SANTO füstölők Peruból
???? A PALO SANTO most már világszerte igen közkedvelt füstölőszer, és a leggyakrabban a maga natúr formájában füstölik, ami valljuk be kissé macerásabb, mint meggyújtani egy füstölőpálcikát.
???? Igazából a természetes füstölés bármelyik formája macerásabb, mint egy füstölőpálcika, talán ezért is van, hogy a pálcikák továbbra is igen közkedveltek.
???? Meg hát vannak olyan helyzetek, amikor tényleg a pálcika a legcélszerűbb füstölési mód.
???? Akárhogyan is van, a PALO SANTO népszerűségének növekedésével egyre több PALO SANTO füstölőpálcika jelent meg a kínálatban, melyek nagy többsége sajnos részben vagy egészben szintetikus.
???? A 100% tisztaságú, Indiában készülő pálcikákkal ( pl. FIORE, HOLY SMOKES ) pedig az a "baj", hogy a masala technológiából fakadóan max. 30% PALO SANTO a tartalmuk, és ez érződik is illaton, hiszen nem "hozzák" azt az intenzív PALO SANTO illatot, amit az ember a fa füstöléséből már jól ismer.
???? Ezért örültünk, hogy a kevés meglévő prémium PALO SANTO pálcikánk mellé megérkeztek ezek a perui kézműves manufaktúrában készülő füstölők, melyek minden várakozásunkat messze felülmúlták.
???? A többes szám szándékos, mert a sima PALO SANTO mellett érkezett még PALO SANTO-KOPÁL és PALO SANTO-MIRHA pálcika is, és további fajták érkezését is várjuk.
???? Mindegyik pálcika 100% természetes és tiszta ( a SERFOR minősítés szinte magától értetődő ), világosan kikommunikált összetevőkből készül ( PALO SANTO faőrlemény, fagyanta, illóolaj és cukor kötőanyagnak ), az illatuk pedig egyenesen mennyei.
???? Kifinomult, balzsamos és tiszta illat, mely önmagában mutatja a minőséget, és az általa közvetített energiát.
???? Ár - érték arányban is igen kedvező, a 10 db pálcika ára 1.291 Ft, és egy darab kb. 30 percig ég, ami pont elegendő egy füstölésre.
???? És még a csomagolásra is figyeltek ????

???? A PALO SANTO / KOPÁL pálcikánál a PALO SANTO-hoz perui sötét kopál gyantát ( SAUMERIO ) kevernek, így adva újabb dimenziókat és további energiákat és illatokat az alap füstölőhöz.
???? A sötét kopál illatban egy meleg, édeskés-balzsamos lágyságot hoz, energiában pedig erősíti a PALO SANTO megnyugtató, stresszoldó minőségét.
???? Kiválóan alkalmas ezért esti füstöléshez, de a sötét kopál transzformációs minősége miatt akár szertartásokhoz, rituálékhoz is.
???? A PALO SANTO / MIRHA pálcikánál a PALO SANTO-hoz perui mirha gyantát kevernek, így adva újabb dimenziókat és további energiákat és illatokat az alap füstölőhöz.
???? A perui mirháról azt érdemes tudni, hogy botanikailag nem mirha, azaz nem commiphora - hiszen a tömjénhez hasonlóan mirha sincs az amerikai kontinensen - de az ottani őslakosok megtalálták azokat a növényeket, melyek ezeket a minőségeket képviselik.
???? A tömjén helyett kopál gyantát füstölnek, míg a mirha helyett a perui mirhának nevezett ( nyilván az őslakosok másképp hívják ) növény - ami vélhetően egy szömörce fajta - gyantáját, mely hasonló szellemi energetikai tulajdonságokkal rendelkezik, mint a mirha.
???? Illata valamivel édesebb, lágyabb, nem olyan fanyar mint a valódi mirháé, ezért tőlünk is sokan inkább azt viszik a boltban a klasszikus mirha helyett - mert ez a gyanta a kopálokhoz hasonlóan külön is kapható.
???? A Palo Santoval együtt füstölve támogatja és erősíti a Palo Santo stresszoldó, megnyugtató minőségét és behoz egy meleg, földelő energiát.
Palo Santo faperui szent famirhakopálSERFORIspalla

Kapcsolódó termékek

Hozzászólások