Papp Csilla

Nagyobb kiszerelések

Nagyobb kiszerelések
Nagyobb kiszerelések
???? Már a 2022-es bezárás előtt felmerült az igény a nagyobb kiszerelésekre: egyre gyakrabban rendeltek több darabot egyszerre a közkedvelt gyantákból, növényekből vagy füstölőkeverékekből.
???? Ennek az alapjait sajnos a költözéskor nem tudtuk letenni: bőven elég volt a költözés maga, az új tárolási struktúra kialakítása, teljes leltár az új helyen ( az EPR-ről nem is beszélve ???? ).
???? A nyitás után pedig a rendelések és a számlázás automatizálása adott hónapokig többletmunkát, a karácsonyi forgalomról nem is beszélve...
???? Szóval most év elejétől jut több idő és energia arra, hogy eleget tegyünk ennek a vásárlói igénynek, és letegyük az ehhez szükséges új alapokat a belső struktúránkban.
???? Néhány közkedvelt terméknél már rendelhetők a nagyobb kiszerelések a webshopban - már többen is voltak olyan szemfülesek, hogy észrevették ezt, és éltek a lehetőséggel.
???? A nagyobb kiszerelés természetesen valamivel kedvezőbb árat is jelent???? Hiszen munkában majdnem mindegy, hogy 25 g vagy 50 g vagy 100 g tömjént mérünk ki egy zacskóba.
???? Terveink szerint idővel mindegyik alapanyagból ( gyanta és növényi szárítmány ) lesznek nagyobb kiszerelések: 25 g, 50 g, 100 g, 250 g, 500 g, 1.000 g.
???? Többek között ez a változás inspirált bennünket az új csomagolás kialakítására is: a képen már ebből látható némi ízelítő????

Hozzászólások