Papp Csilla

Miért és mikor érdemes Karácsony közeledtével teret tisztítani?

Miért és mikor érdemes Karácsony közeledtével teret tisztítani?
Miért és mikor érdemes Karácsony közeledtével teret tisztítani?

A workshopokon minden alkalommal felmerül a kérdés, hogy milyen gyakran érdemes otthonunkban teret tisztítani. A válaszom pedig mindig az, hogy ha nincs semmi extra esemény ( pl. nagy veszekedés, betegség, extra lakó ), akkor elég évente 4-szer.

A négy "Napünnep"-hez kapcsolódóan, tehát a tavaszi és őszi napéjegyenlőségkor, valamint a nyári és a téli napforduló alkalmával, ez utóbbi pedig pont Karácsony előttre esik, nem meglepő módon, hiszen a keresztény ünnepek "ráépültek" őseink évkörös ünnepeire.

Még ha nem is vagy teljesen tisztában az évkör ritmusával és a téli napforduló jelentésével, akkor is könnyen belátható, hogy egy olyan ünnepet, mint a Karácsony, mely a szeretetteljes együttlétről szól, érdemes olyan térben ünnepelni, melyet nemcsak fizikailag tisztítottunk meg és díszítettünk fel, hanem energetikailag is, hogy megszabadulva az időközben ott felhalmozott diszharmónikus energiáktól, lehetőségünk nyíljon utána pozitív energiákkal megtölteni a teret, hogy az ünneplés, az együttlét zavartalan lehessen.

A tértisztítást érdemes tehát valamikor december 21 és 24 közé időzítened, használhatod hozzá a közkedvelt fehér zsályát, palo santot, vagy tömjént, az én kedvencem a "mennyei illatú" prémium minőségű alapanyagokból készült ENERGETIKAI TÉRTISZTÍTÁS keverék, melyet egy teljes tértisztítás alkalmával 50 mm-es faszénre teszek, mert arra kellően sok füstölőszer tehető, és az így keletkező intenzív füst még jobban mozgatja, tisztítja az energiákat. Hiszen teli edénybe több vizet tölteni már nem lehet smile

A megtisztított térbe azután kedved szerint "tölthetsz" meghívhatsz pozitív minőségeket, energiákat, akár illóolajjal, füstölővel, ásványokkal, képekkel és ezek különféle kombinációjával

Erről a következő posztban írok.
Áldott adventi készülődést kívánok
Csilla

tértisztításadventi készülődésKarácsony

Kapcsolódó termékek

További blog bejegyzéseink

A Karácsony illatai pálcika köntösben

Az otthonod fizikai és energetikai megtisztítása után jöhet önmagad és tered fizikai és energetikai kifényesítése, ünnepre hangolása. Ezt fizikai szinteken a díszítéssel, szép ruha felvételével tudod támogatni, energetikailag pedig az illatok ( illóolajok és füstölők ) tudnak nagyon sokat segíteni.

Klasszikus téli-karácsonyi illatkombináció a NARANCS-FAHÉJ, ahol a narancs az életörömöt, a lét és szív könnyűségét hozza be térbe, melyre a fahéj csak rátesz egy lapáttal. NAP energia a köbön, a kreatív energiák felszabadultan tudnak áramlani, a depresszió garantáltan tovaszáll. Kitűnő választás már a díszítés idejére is.

A KARDAMOM mágikus harmonizáló energiájának is kevesen tudnak ellenállni, de jó segítség lehet akkor is, ha elfáradunk a karácsonyi készülődés közepette, sőt az idegi feszültségeket is képes elsimítani. Ő is tűz energiát közvetít, és erőteljesen dolgozik érzelmi szinteken, akárcsak a narancs és a fahéj.

A GERÁNIUM-CSILLAGÁNIZS kombinációt már inkább az ünnepi együttlét idejére ajánljuk, hiszen energiájukkal az ellazulást és a szívtérbe szeretettel való megérkezést segítik, hogy elengedve a készülődéssel, főzéssel járó rohanást és stresszt, megpihenhessünk az ünnep fényében.

Az INDIAI CITROMFŰ - BENZOE izgalmas kombinációjában a félelmek oldódnak, a lélek sebei begyógyulnak, így túllépve a korábbi vélt-valós sérelmeken, tiszta szívvel tudunk kapcsolódni családtagjainkhoz.

A VANÍLIA klasszikus SZÍV illatként segít, hogy az ünnepre hangolódva élvezhessük az élet napos oldalát, kardamommal kombinálva pedig igazi jolly-joker lehet.

Bár RÓZSA is klasszikus SZÍV illat és szívnyitó energia, használatával legyünk óvatosak, sokan nem képesek befogadni az általa közvetített különleges minőséget.

TIPP : az "illatos energiák" használata során legyen mindig "B" tervünk, hátha valaki a résztvevők közül épp nem befogadó arra az illatra / minőségre.

Áldott adventi készülődést kívánok,

Csilla

Hozzászólások