Papp Csilla

Festett vagy nem festett - ez itt a kérdés 2.

Festett vagy nem festett - ez itt a kérdés 2.
Festett vagy nem festett - ez itt a kérdés 2.
???? Sajnos minden igyekezetem ellenére "sikerült" FEHÉR ZSÁLYA / LEVENDULA kötegből is festettet "megnyernünk". Nagy szívfájdalmamra az összes szállítmányban lévő köteg ilyen lett.
???? Mivel elköteleztem magam amellett, hogy a lehető legtermészetesebb és legjobb minőségű füstölőszerek kerüljenek be a Florasense választékába, és minden őszintén és világosan ki legyen kommunikálva velük kapcsolatban, ezért ezek a kötegek új cikkszámon érhetők el a webshopban, ahol a fotókat is frissítettem.
???? S mivel nem tervezek tartósan választékban tartani festett növényi köteget, ezért ezek kifutóként, akciós áron érhetők el, már akinek belefér a füstölése.
???? A fehér zsálya része teljesen korrekt, még az is elképzelhető, hogy valaki leszedi róla a levendulát, és csak a zsályát füstöli el, még így is megéri a kedvezőbb ár.
???? Azt hiszem, hogy a képen jól látszódik a különbség a festett és nem festett kötegek között: a festett levendulának extrém lila színe van ( ami amúgy nem teljesen kizárt ), de hogy a szára is lila legyen...
???? Nagyon sok csilivili festett köteget tudnék rendelni, szándékosan nem teszem. Ha valaki nagyon vonzódna hozzájuk, azt hiszem talál helyet, ahol megveheti????
???? A növényekre felvitt festékkel kapcsolatban több elgondolkodtató kérdést tettem fel az előző bejegyzésben, ha érdekel és kimaradt volna, olvasd el.
???? Szépséggel, áldással
???? Csilla
???? Florasense
tértisztításauratisztításfehér zsálya

Kapcsolódó termékek

További blog bejegyzéseink

Napi tisztító tipp: fehér zsálya levendula

A fehér zsályát és a levendulát rácsos edényen is füstölhetjük együtt, akár úgyis, hogy nem kerül alájuk gyanta. Kipróbáltan nagyon finom kombináció.
Aki olvasta a a fehér zsálya – sárkányvér bejegyzést, az átugorhatja a következő pár sort 
A kaliforniai fehér zsálya ( Salvia apiana ), az észak-amerikai indiánok egyik legszentebb és leggyakrabban használt füstölőszere Európában is igen közkedvelt lett az utóbbi években. Bár fanyar illata a tömjénéhez hasonlóan igen megosztó ( azaz valaki vagy szereti, vagy ki nem állhatja ), tisztító hatása megkérdőjelezhetetlen. Mivel víz elemű növényről van szó, ezért erőteljesen dolgozik és tisztít érzelmi szinteken, de ami még talán ennél is fontosabb ajándék / üzenet / mágikus hatás, hogy kitisztítva a „zavaró érzelmeket”, ahogy a buddhisták nevezik őket, segít, hogy középre kerülve, egy semleges ( isteni ) nézőpontból hozhassuk meg döntéseinket. Felismerve, hogy melyek az igazán fontos dolgok az életben/életünkben vagy éppen az adott helyzetben.
S hogy mit tud ehhez hozzáadni a levendula ?
Hát finom illatot mindenképpen  Azaz képes annyira lágyítani a fehér zsálya illatát, hogy az sokkal több ember számára befogadható legyen. Főleg füstölőrácsos edénynél van lehetőségünk beállítani a két növény arányát úgy, hogy olyan ember is tudja füstölni, aki a fehér zsályát önmagában nehezen viselni. Ez nem azt jelenti, hogy magunkra vagy másokra kényszerítjük. Csak olyan mennyiségben és olyan kombinációban kezdjük el használni, ahogy az még éppen befogadható legyen. Így szép lassan az esetleges ellenállások is képesek feloldódni.
Ezen túlmenően ennek a gyönyörű kékes-lilás színű, jellegzetes illatú virágnak – melyet viszont szinte mindenki szeret - mágikus hatása abban rejlik, hogy legalább annyira jól tisztítja és központosítja a gondolati / mentális szinteket, mint a fehér zsálya az érzelmieket.
Egy csodálatos VÍZ-VÍZ kombináció a teljes tisztuláshoz, és tisztánlátáshoz, valamint a bölcs döntések meghozatalához a továbblépés érdekében 

Festett vagy nem festett - ez itt a kérdés 1.

???? Ahogy az előző bejegyzésben ( megj: FB ) is írtam, sikerült olyan fehér zsálya - rózsaszirom köteget beszereznünk, ami végre nem festett.
???? A 7 csakra színű kötegről - ami nagyjából 4 éve jött először - már az első pillanatban látszódott, hogy festett, de ettől még örültem neki, hogy lett végre valami rózsás kötegünk.
???? Azt, hogy festett, elég világosan és őszintén ki is kommunikáltam, mert van akinek ez már nem fér bele, akármilyen "szépen" is néz ki első ránézésre. Nekem is okozott némi fejtörést, de végül beletörődtem, mert nem volt más lehetőség.
???? A növényre felvitt majd elfüstölt ( elégetett ! ) festék több kérdést is felvet ( egyébként nem csak a kötegeknél ):
???? Milyen festékkel vannak festve ? Valamilyen természetes növényi kivonattal, vagy valamilyen szintetikus festékkel ? Esetleg élelmiszerfestékkel ?
???? Mivel az EU-ban a füstölőkön sajnos még nem kötelező föltüntetni az összetételt, ezért ezekről a festékekről sem tudunk semmit.
???? Elfüstölve és belélegezve ez a festék hordoz-e ez valamilyen egészségügyi kockázatot ? És ha igen, akkor mekkorát ?
???? Elfüstölve a festéket megváltoztatja-e a növény által közvetített finomenergiákat ? És ha igen, akkor hogyan ?
???? Kinek van szüksége a festékre és miért ?
???? Megannyi kérdés, amit kevesen tesznek fel, és még kevesebben keresik rá a választ.
????  Én mindenesetre úgy döntöttem - persze megkönnyítette a döntést, hogy van valódi alternatíva - hogy a jövőben festett gyógynövényes köteget ( és persze másmilyen festett füstölőszert ) sem fogunk árulni, stabilan nem lesznek választékban, a meglévőeket pedig leárazva kifuttatjuk.
???? Szépséggel, áldással
???? Csilla
???? Florasense

Hozzászólások