Papp Csilla

12 mágikus éjszaka - december 28.-29.

12 mágikus éjszaka - december 28.-29.
12 mágikus éjszaka - december 28.-29.

5. MÁGIKUS ÉJSZAKA: december 28 éjféltől december 29 éjfélig♉️

Az ötödik mágikus éjszakához ( naphoz ) tartozó hónap a MÁJUS, a hozzárendelt csillagjegy a BIKA ( " a központosító, koncentráló erő" ), eleme a FÖLD, témája pedig a "korlátok közé szorított", azaz a formába öntött erő, amivel a bika lehozza az inspirációt a földre. Mivel ez a világban való megnyilvánulást is jelenti, ezért a másik fontos téma a kapcsolatok. A mai napon tehát a következő kérdéseken érdemes elgondolkodnod:

-Hogyan élted meg az elmúlt májust, a természet virágba borulását, a szerelem és a teremtés misztériumát ? Tudtad-e felszabadultan élvezni ezeket az energiákat ? Tudtál-e belefeledkezni az élet kiáradó szépségébe ?

-Milyen az önmagaddal lévő kapcsolatod ? Tudsz-e kellő szeretettel, figyelemmel, elfogadással és kényeztetéssel fordulni önmagad felé ? Vagy mindig bántod és kritizálod magad, hogy nem vagy "elég jó" ?

-Szereted-e a tested ? Odafigyelsz-e a jelzéseire ? Vagy inkább mások által csodamegoldásoknak kikiáltott diétákat, edzéseket, kezeléseket kényszerítesz magadra azért, hogy egy mások által "jónak mondott" képnek megfelelj ?
Megj: a testeddel való kapcsolat az alapja a földi világban való teremtésnek. A legtöbbször ez gátolja, hogy az általad elképzelt tervek megvalósuljanak ! Ha már sokat dolgoztál szellemi-érzelmi blokkokon, és kevés látszatja van fizikai síkon, akkor itt az ideje szeretni a testedet.

-Milyenek a baráti/üzleti/szomszédi ( szociális ) kapcsolataid ? Kivel vagy haragban, kell-e valakivel megbékélned ? A külvilág kapcsolatai szintén segítik a fizikai síkon történő megvalósulást, hiszen társteremtők vagyunk. Ellenségekkel sokkal nehezebb teremteni, mint barátokkal és segítőkkel. EGYÜTT mindig könnyebb, mint egyedül !

A témához kapcsolódó füstölőanyagok a MIRHA, a RÓZSASZIROM és a LINALOÉFA.

A MIRHA tisztítja a testeddel ( és az őseiddel ) való kapcsolatot, a RÓZSASZIROM segít a megbocsájtásban ( önmagadnak és másoknak ), míg a LINALOÉFA energiája abban támogat, hogy önmagad ( és ezáltal mások ) legjobb barátja légy.

Gyakorlat / Rituálé:

- Füstöld körbe magad a mirhából, rózsasziromból és linaloéfából készült keverékkel. Kérd, hogy a téged körbeölelő füst tisztítsa meg az önmagaddal és másokkal való kapcsolatodat, erősítse meg azokat a kapcsolatokat és mintákat ( programokat ), melyekre a jövőben is támogatólag szükséged van, míg a többit szeretettel, megbékéléssel távolítsa el az életedből ( és finomenergetikai rendszeredből. ).

Így legyen, Áldás❤️


Szerző: Papp Csilla

rituáléévrendezés

Kapcsolódó termékek

Hozzászólások