Szerelem első tapintásra

Szerelem első tapintásra
Szerelem első tapintásra

Spirit of Om színpompás apró részletekkel

A leggyakrabban hallott reakciók mind ezt tükrözik, miután valaki megtapasztalja a Spirit of Om - Színtiszta energia ruháinak varázslatát. Mitől mások ezek a ruhák és textiliák, mint az áruházak roskadozó polcain kéthetente cserélődő kollekciók darabjai és miért szeretik annyira vásárlóink? A Spirit of Om termékeit a fenntarthatóság, a minőség, az ősi szimbólumok és a féldrágakövek energiájának modern alkalmazása teszi egyedülállóvá.

Kezdjük az elvekkel! Az un. fast fashion jelenség uralja a mai divatipart. Mint mindennek az életben, ennek is két oldala van. A hétköznapi embernek ez leggyakrabban az olcsó, gyakran cserélődő ruhadarabként jelenik meg, amire jó eséllyel leértékelés során jut hozzá pár ezer forintért valamelyik nagyobb márka üzletében.

Mit rejt az érme másik oldala? Többek között a munkaerő kizsákmányolását, embertelen munkakörülményeket, a felhasznált anyagok környezetszennyező hatását, mérgező vegyszerek használatát és a rövid élettartamnak köszönhetően a mérhetetlen környezeti terhelést is. A témát átfogó írást itt éred el!

Ezzel szemben a Spirit of Om cég filozófiája a természet közeliség, a harmónia, a pozitivitás és fenntarthatóság alappillérein nyugszik. Ahogy arról a cég bemutatkozójában írtunk, a dél-németországi központ is sugározza ezeket a felemelő minőségeket, melyeket a ruhák is tovább adnak viselőjüknek.

Kizárólag a legmagasabb minőségű anyagokat használják fel, például török és görög ültetvényeken, elkülönítve termesztett és kézzel gyűjtött bio tanúsított pamutot, a bambusz viszkózt és a tiszta új gyapjút. A nyersanyagok gondos szelektálása, a környezetbarát, fenntartható és szennyezés-mentes gyártási folyamatok, valamint az etikai és társadalmi szempontból tisztességes feltételek minden esetben elsőbbséget élveznek, így a törökországi gyártásban alkalmazott emberek munkakörülménye is az ottani átlagnál magasabb színvonalú.

Az Európán belüli gyártásnak hála pedig a ruhák mentesek azoktól a gombaölő és konzerváló vegyszerektől, melyekkel a Távol-Keletről konténerben érkező ruhákat és textiliákat kivétel nélkül kezelik. A gyártó ajánlása alapján termékeik olyan tisztaságúak, hogy mosás nélkül, a vásárlást követően azonnal használatba vehetőek. Mindezen odafigyelés, gondoskodás és kitartó fejlesztésnek köszönhetően a Spirit of Om - Színtiszta energia termékei hipoallergének, így érzékenybőrűek is viselhetik őket.

A nagy márkákkal ellentétben a Spirit of Om ruhatára kb. 1-2 havi rendszerességgel bővül 1-2 új darabbal, melyeket az időtállóság és fenntarthatóság jegyében terveznek, hosszabb távú használatra. A színpompás ruhadarabokat vízfogyasztás nélküli digitális technológiával színezik, hitelesített, nem-mérgező és környezetbarát festékkel.

A modern mégis környezetbarát megoldások mellett a Feng Shui és az Ayurveda ősi tudása is megjelenik a ruhákban. Egyrészt az Ayurveda szerinti színösszeállítások jótékony hatást gyakorolnak viselőjükre. Másrészt az ősi szimbólumok, például az Élet virága, lótusz, Buddha, és a pozitív megerősítések mind energetizáló hatásúak, így tovább emelve a ruha rezgésszintjét.

A finomenergetikai szinteket, tehát saját auránkat is, a biopamutban lévő féldrágakövek mikrofinomságú pora harmonizálja tovább. Ruhánként eltérő, hogy ametiszt, rózsakvarc vagy turmalint használtak e adott ruhában.

A fenntartható, biominősített alapanyagok, a vegyszermentes gyártás, a megfelelő munkakörülmények és etikus hozzáállás, az ősi tudás és szimbólumok, és a féldrágakövek lágy energiája teszi a Spirit of Om-ot a Színtiszta energia valódi képviselőjévé.

Kapcsolódó termékek

Hozzászólások